«Θέλω να παραμείνω»

Τη θέλησή του να παραμείνει στην ΑΕ Καραϊσκάκης και τη νέα σεζόν εξέφρασε ο Σάκης Παπαβασιλείου.

[googlead][/googlead]

Ο 41 ετών τεχνικός είπε πως τον πρώτο λόγο θα έχει η αρτινή ομάδα, αφού ήταν αυτή που τον εμπιστεύτηκε όταν ήταν πέντε μήνες στην ανεργία. Σχετικά με το παιχνίδι και τη νίκη με 2-1 επί του Απόλλωνα Πόντου, ο Παπαβασιλείου στάθηκε στους νεαρούς παίκτες που χρησιμοποίησε και όπως δήλωσε είναι το μέλλον της ΑΕ Καραϊσκάκης.

Ο Σάκης Παπαβασιλείου τόνισε στη συνέντευξη Τύπου:

«Μία σπουδαία νίκη απέναντι σε μία ιστορική, έμπειρη και πολύ καλά δουλεμένη ομάδα. Αυτό που κρατάω δεν είναι οι 3 βαθμοί ή εμφάνιση, είναι οι πολλές αλλαγές που κάναμε και γενικά εδώ αι ένα μήνα, με ενθουσιάζει που δεν έχουμε αλλάξει το αγωνιστικό μας πλάνο. Μια πειθαρχημένη ομάδα, που ξέρει τι ζητάει στο γήπεδο. Μία ομάδα που απλώνεται ,παίζει και ο κόσμος που έρχεται και παρακολουθεί το παιχνίδι φεύγει ευχαριστημένος από το γήπεδο.

Σήμερα, όμως, είδαμε και το εξής. Είδαμε ότι η ομάδα μας έχει μεγάλο μέλλον στο ποδόσφαιρο με ποδοσφαιριστές που μπορούν να κοιτούν το προσωπικό τους αύριο μέσα από το σκαλοπάτι της ομάδας και να τους δώσω τα συγχαρητήριά μου τους νέους ποδοσφαιριστές που ανταποκρίθηκαν σε ένα δύσκολο παιχνίδι.

Τα συγχαρητήριά μου για τη θέληση, εμφάνιση και τη διάθεση που έδειξαν. Αυτό είναι ένα μεγάλο επίτευγμα στην ομάδα μας, διότι σώσαμε την κατηγορία εδώ και πολύ καιρό και μέρα με τη μέρα χρόνο με το χρόνο, οι νέοι ποδοσφαιριστές μου δείχνουν το ταλέντο που έχουν στο χώρο του ποδοσφαίρου. Αυτή είναι η βαρύτητα, εκεί στεκόμαστε και αυτό είναι το πλάνο μας και για την επόμενη χρονιά».

Για το αν έχει συμφωνήσει να παραμείνει και τη νέα σεζόν στην ομάδα:

«Εγώ ανοικτά και δημόσια δηλώνω ότι πάντα δίνω και την ψυχή μου μέσα από τη δουλειά μου για να παραμείνω στην ομάδα. Με εμπιστεύτηκαν σε μία περίοδο που 5 μήνες δεν είχα ομάδα να δουλέψω. Εκτίμησαν τη δουλειά που έγινε πριν 3 χρόνια που δείξαμε το έργο μας μέσα από τις επιτυχίες της ομάδας.

Μου δίνει τη δύναμη και να ελπίζω ότι πράττω σωστά στη δουλειά μου μέσα από τον Καραϊσκάκη. Είμαι υποχρεωμένος τον πρώτο λόγο να έχει η ομάδα μας, ο Καραϊσκάκης, και μετέπειτα αν είναι ευχαριστημένοι, εγώ θα αγκαλιάσω αυτή την προσπάθεια, όπως την αγκαλιάζω από το ξεκίνημα. Γιατί είμαι από τους ανθρώπους που τιμάω και εμπιστεύομαι αυτούς που μου δίνουν τη δυνατότητα να πατήσω το σκαλοπάτι μέσα από την ομάδα, μέσα από τις επιτυχίες της ομάδας να αναγνωρισθεί η δουλειά μου μέσα στο χώρο του ποδοσφαίρου».

Ο Ντονάλντο Άτσκα δήλωσε:

«Είχαμε πειθαρχία, δουλέψαμε όλη την εβδομάδα και το βγάλαμε μέσα στον αγώνα. Πάθος, ψυχή. Είχαμε δύσκολη χρονιά, αλλά τα βγάλαμε εις πέρας χάρη στον κόουτς μας, που κάθε εβδομάδα μας βάζει τις βάσεις και μαθαίνουμε. Στόχος μου είναι η δουλειά, να είμαι συγκεντρωμένος και να ανεβαίνουμε κάθε ημέρα σκαλοπάτι».

Last modified onΔευτέρα, 21 Μάιος 2018 00:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep