Αποστολή με μηνύματα

Με αρκετά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του θα παραταχθεί ο Καραϊσκάκης Άρτας απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου.

Το τελευταίο εντός έδρας ματς της φετινής σεζόν δίνει την Κυριακή (20/05, 17:00) ο Καραϊσκάκης Άρτας. Οι «πράσινοι» υποδέχονται τον Απόλλωνα Πόντου και τα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα θα είναι αρκετά. Συγκεκριμένα, οι Καψάλης, Χρούσιελ, Άτσκα όλα δείχνουν ότι θα πάρουν φανέλα βασικού.

Η αποστολή που ανακοινώθηκε το Σάββατο (19/05) είχε αρκετά μηνύματα. Και αυτό γιατί ο Κουσίδης αποκλείστηκε για αγωνιστικούς λόγους, ενώ μεταξύ των επιλογών του Σάκη Παπαβασιλείου δεν βρίσκεται και ο Γιάννης Λουκίνας.

Ο φορ του Καραϊσκάκη Άρτας έχει ανακοινωθεί από τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά η επιλογή της ομάδας της Ηπείρου να δημοσιοποιήσουν τη μεταγραφή του λίγο πριν το παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο φαίνεται ότι ενόχλησε την ΠΑΕ. Εννοείται ότι ο Λουκίνας δεν θα παίξει ούτε στην αυλαία του πρωταθλήματος. Οι Μέλκας, Μπεκατώρος χάνουν το υπόλοιπο λόγω τραυματισμού, ο Θεολόγου είναι εκτός ομάδας, ο Μακρής τιμωρημένος για τις δύο τελευταίες στροφές, ο Γυφτοκώστας στρατευμένος και ο Μπουσινάκης τραυματίας.

Έτσι, στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται οι: Ραχιώτης, Σιαράβας, Άτσκα, Καραγιαννίδης, Καψάλης, Νικολόπουλος, Παπανίκου, Τσοντάκης, Χρούσιελ, Γούλας, Δημητριάδης, Κόλλινς, Μακρίδης, Χούσος, Ψιάνος, Ευαγγέλου, Κυριάκης, Ρανγκέλοφ.

Σημειώνεται ότι στις 15:30 ο Παπαβασιλείου θα παρακολουθήσει το παιχνίδι των Νέων με τη Δόξα Δράμας, ώστε να τσεκάρει για μία ακόμα φορά τους νεαρούς και να αποφασίσει ποιοι θα κληθούν στην προετοιμασία.

Last modified onΣάββατο, 19 Μάιος 2018 13:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep