Χωρίς έξι παίκτες στο Παγκρήτιο

Συσσωρευμένα προβλήματα για τον Καραϊσκάκη Αρτας εν όψει του αγώνα με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο

[googlead][/googlead]

Με σημαντικότατες ελλείψεις θα παραταχθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο την Κυριακή 22/4 (17:00) ο Καραϊσκάκης Αρτας.

Συνολικά έξι παίκτες θα απουσιάσουν από την αναμέτρηση της 27ης αγωνιστικής εκ των οποίων οι τέσσερις έχουν τραβήξει... κουπί ως βασικοί στο φετινό πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα θα πρέπει ο προπονητής Σάκης Παπαβασιλείου να αλλάξει το δίδυμο των αμυντικών μέσων, αφού είναι τιμωρημένος ο Μάριος Χούσος και παράλληλα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και στην προπόνηση της Πέμπτης (29/4) ο Γιώργος Μακρής. Το ίδιο συνέβη και με τον μεσοεπιθετικό Στέλιο Μακρίδη (επίσης λαβωμένος), ενώ μέρος του προγράμματος έβγαλε ο αριστερός μπακ Αλέξανδρος Μπεκατώρος, ωστόσο εκτιμάται ότι δεν προλαβαίνει το ματς της Κυριακής.

Από κει και πέρα υπάρχει η απουσία τού στρατευμένου Νίκου Γυφτοκώστα, ενώ έχει υποστεί κάταγμα στο αριστερό χέρι ο Περικλής Μπουσινάκης.

Στην προπόνηση της Πέμπτης (19/4) ο Παπαβασιλείου δούλεψε στην ομαδική επιθετική ανάπτυξη της ομάδας και ανανέωσε το ραντεβού του με τους παίκτες για το πρωί (10:30) της Παρασκευής. Την ίδια μέρα θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει το μεσημέρι (14:00) για το λιμάνι του Πειραιά απ' όπου θα μεταβεί ακτοπλοϊκώς στο Ηράκλειο.

Θυμίζουμε ότι το ματς με τον Εργοτέλη θα διεξαχθεί την Κυριακή 22/4 (17:00) αντί για το Σάββατο.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep