Προέκυψαν προβλήματα

Eλλιπής στο Ηράκλειο ο Καραϊσκάκης Άρτας για το ματς με τον Εργοτέλη. Καμία ανησυχία για την απεργία της ΠΝΟ.

[googlead][/googlead]

Με πολλά προβλήματα απουσιών αναμένεται να αναχωρήσει το μεσημέρι (14:00) της Πέμπτης (19/04) ο Καραϊσκάκης Άρτας για το Ηράκλειο. Το Σάββατο (21/04) οι «πράσινοι» δοκιμάζονται στο Παγκρήτιο απέναντι στον Εργοτέλη και ο τεχνικός, Σάκης Παπαβασιλείου αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές δεδομένων των προβλημάτων.

Εκτός του τραυματία Μπουσινάκη και του στρατευμένου Γυφτοκώστα, ο Μπεκατώρος ακολούθησε μέρος της προπόνησης και μένει εκτός, ενώ με ενοχλήσεις αποχώρησαν οι Μακρίδης, Μακρής. Ο πρώτος ένιωσε ενοχλήσεις στη γάμπα και ο δεύτερος στον προσαγωγό. Είναι πολύ πιθανό, λοιπόν, ο Μακρής να προφυλαχθεί με απόφαση της τεχνικής ηγεσίας, γιατί εκτός του ότι έχει παίξει σε όλα τα ματς, ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Παναχαϊκή την Τετάρτη (25/04).

Υπενθυμίζεται ότι απών λόγω τιμωρίας θα είναι ο Μάριος Χούσος. Αντίθετα, ο Τσοντάκης έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον κράτησε εκτός από τον αγώνα με την Καλλιθέα και θα είναι διαθέσιμος.

Η αποστολή θα προπονηθεί το πρωί (10:30) της Πέμπτης και ακολούθως θα αναχωρήσει από τη βάση της. Ωστόσο, από την ΠΑΕ τονίζουν ότι δεν υπάρχει ανησυχία σχετικά με την απεργία της ΠΝΟ, η οποία βάσει της ενημέρωσης που υπάρχει θα είναι 24ωρη. Το πρωί (11:00) της Παρασκευής (20/04) έχει προγραμματιστεί προπόνηση στο βοηθητικό του Παγκρητίου.

Last modified onΤετάρτη, 18 Απρίλιος 2018 14:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep