«Τίποτα και κανέναν...»

Ο Καραϊσκάκης Άρτας με εμφανίσεις όπως αυτή απέναντι στην Παναχαϊκή δεν έχει να φοβηθεί τίποτα σύμφωνα με τον Σάκη Παπαβασιλείου.

[googlead][/googlead]

Ευχή ανόδου έδωσε στην Παναχαϊκή ο Σάκης Παπαβασιλείου και σημείωσε ότι ο Καραϊσκάκης Άρτας με τέτοιες εμφανίσεις δεν έχει τίποτα να φοβηθεί. Αναλυτικά όσα είπε μετά την ήττα (1-0) της ομάδας του:

«Στο σημερινό παιχνίδι αν και δεχτήκαμε ένα γκολ με λάθος του τερματοφύλακα, οι ποδοσφαιριστές μου έδειξαν ότι είχαν ψυχικά αποθέματα, έδειξαν χαρακτήρα. Σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν το παράτησαν. Ήταν παθιασμένοι, ήταν ενωμένοι. Δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για να πετύχουμε ένα τέρμα και να ξαναμπούμε στο παιχνίδι και να ελπίζουμε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και στη νίκη, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Αν δεν σκοράρεις δεν μπορείς να έχεις κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Τους αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια. Με τέτοιες εμφανίσεις δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν, αν και έχουμε μπροστά μας έναν Γολγοθά με καλές ομάδες. Είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα. Μας βρίσκει να πηγαίνουμε στο Χαριλάου να αντιμετωπίσουμε τον Άρη. Πρέπει να δουλέψουμε όλη την εβδομάδα, να λύσουμε τα αρνητικά που εντοπίσαμε σήμερα και να παρουσιάσουμε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο.

Όσον για την Παναχαϊκή, είχα πει μετά το προ δύο μηνών φιλικό ότι θα πρωταγωνιστήσει. Έχω δικαιωθεί απόλυτα μέχρι και σήμερα. Πρωταγωνιστεί και να είστε σίγουροι ότι με αυτές τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί, η δεμένη ομάδα που είδα, η ομάδα που ξέρουν τους ρόλους τους οι ποδοσφαιριστές, δεν έχει να φοβηθεί καμία άλλη. Άρα έχει τον πρώτο λόγο για να κερδίσει το εισιτήριο στην επόμενη κατηγορία. Ειλικρινά το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι η ομάδα που θα ανέβει».

Ο Παντελής Θεολόγου είπε:

«Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες. Ο αγωνιστικός χώρος δεν βοήθησε για να δούμε κάτι καλύτερο. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι από το συγκεκριμένο παιχνίδι παρότι στο δεύτερο ημίχρονο σταθήκαμε πάρα πολύ καλά.

Κοιτάμε μπροστά. Εύχομαι στην Παναχαϊκή ό,τι καλύτερο στο πρωτάθλημα. Μακάρι να είναι η ομάδα που θα ανέβει κατηγορία. Να πω ένα ευχαριστώ στον κύριο Οφρυδόπουλο, γιατί με είχε από μικρό παιδί στην Καλλιθέα και με βοήθησε να εξελιχθώ και ως ποδοσφαιριστής και πάνω απ' όλα ως άνθρωπος. Έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα. Από αύριο πρέπει να δουλέψουμε και πρέπει οπωσδήποτε να βρούμε βαθμούς».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 14 Ιανουάριος 2018 22:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep