Αποστολή με Νικολόπουλο

Η αποστολή της ΑΕ Καραϊσκάκης για τον αγώνα με την Παναχαϊκή. Μέσα ο Νικόπουλος, φεύγουν οι Μιχάλης-Φίλιος.

[googlead][/googlead]

Με προπόνηση τακτικής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας για τον Κυριακάτικο (14/1) εντός έδρας αγώνα (ώρα 15:00, δημοτικό γήπεδο Αγίων Αναργύρων Άρτας) με αντίπαλο την ομάδα της Παναχαϊκής.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας, Σάκης Παπαβασιλείου, ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League 2017-2018. Στην αποστολή της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας συμμετέχουν οι εξής 19 ποδοσφαιριστές:

Μέλκας, Ραχιώτης (τερματοφύλακες), Άτσκα, Θεολόγου, Καραγιαννίδης, Μπεκατώρος, Νικολόπουλος, Παπανίκου, Τσοντάκης (αμυντικοί), Γούλας, Δημητριάδης, Κόλλινς, Μακρής, Μουκίδης, Χούσος (μέσοι), Ευαγγέλου, Κυριάκης, Λουκίνας και Μακρίδης (επιθετικοί).

Νέο πρόσωπο είναι ο νεοαποκτηθείς Νικολόπουλος. Ο Κουσίδης κάνει ατομικό πρόγραμμα και θα είναι διαθέσιμος από βδομάδα. Εκτός αποστολής έμειναν ο τερματοφύλακας, Σιαράβας, ο αμυντικός Καψάλης, και ο μεσοεπιθετικός Γυφτοκώστας (υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία). Μιχάλης και Φίλιος θα αποτελέσουν παρελθόν.

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 29 Ιανουάριος 2018 12:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep