Ώρα για εργομετρικά

Παρουσία του Στέλιου Μακρίδη η προπόνηση στην ΑΕ Καραϊσκάκης. Διάστημα ξεκαθαρίσματος στην ομάδα της Άρτας.

Στο γήπεδο της Κυράτσας συνέχισε την προετοιμασία της η ΑΕ Καραϊσκάκης την Παρασκευή (22/09), με τον τεχνικό, Σάκη Παπαβασιλείου να ρίχνει το βάρος στη φυσική κατάσταση. Βέβαια, οι προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ είναι καθημερινές στην ομάδα της Άρτας, που προσπαθεί να ολοκληρώσει τις κινήσεις ενίσχυσης. Σημειώνεται ότι προ της έλευσης του νέου προπονητή η Αναγέννηση προετοιμαζόταν για μπαράζ με τους παλιούς Σιαράβα, Αβραμίδη, Παπανίκου, Κόλλινς, Γυφτοκώστα, Ευαγγέλου, Καψάλη και αρκετούς νεαρούς από την περιοχή.

Για την Κυριακή (24/09) έχουν προγραμματιστεί εργομετρικές εξετάσεις για όλους, ενώ το Σάββατο (23/09) το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση. Σημειώνεται ότι κανείς εκ των ξένων που ήταν στις προπονήσεις δεν δίνει πλέον το «παρών», σε αντίθεση με τον Γιώργο Μακρή που ακολουθεί το πρόγραμμα. Το FL News σας είχε ενημερώσει πρώτο σχετικά με την απόφαση της FIFA να μην ανοίξει το σύστημα TMS και πλέον ο χρόνος θα δείξει αν έχει βάση ή όχι η αισιοδοξία της ομάδας για την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης προσθήκης.

Στην προπόνηση της Παρασκευής (22/09) πήρε μέρος ο 26χρονος Στέλιος Μακρίδης, ο οποίος την περσινή σεζόν είχε 8 συμμετοχές στη Γ' Εθνική με την Κηφισιά. Εννοείται ότι ανάλογα με τις μεταγραφές που θα γίνουν, θα παρθούν αποφάσεις και για τις αποχωρήσεις.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 22 Σεπτέμβριος 2017 22:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep