Τρεις δανεικοί, ένας "κόπηκε"

Φώτης Παππάς,  Δημήτρης Ασπροποταμίτης και Γκέρι Γκέκα (από αριστερά προς τα δεξιά στη φωτογραφία) Φώτης Παππάς, Δημήτρης Ασπροποταμίτης και Γκέρι Γκέκα (από αριστερά προς τα δεξιά στη φωτογραφία)

Η ΑΕ Καραϊσκάκης δανείζει Φώτη Παππά, Δημήτρη Ασπροποταμίτη και Γκέρι Γκέρα, ενώ δεν θα αποκτήσει τον Κώστα Ζδράβο.

Δεδομένη ήταν η απόφαση του Σάκη Παπαβασιλείου να "κοντύνει" το ρόστερ της ΑΕ Καραϊσκάκης από τη στιγμή που συμμετείχαν στις προπονήσεις περισσότεροι από 30 παίκτες και ήδη κατέθεσε στη διοίκηση τις πρώτες εισηγήσεις του, μετά και το φιλικό με τον Εθνικό Φιλιππιάδας.

Ετσι, όπως αναφέρει το artagoal.gr, θα παραχωρηθούν δανεικοί οι 25χρονοι μέσοι Φώτης Παππάς, Δημήτρης Ασπροποταμίτης και ο 24χρονος μεσοεπιθετικός Γκέρι Γκέκα. Για τους δύο πρώτους μάλιστα (που αποκτήθηκαν από την Αμβρακία Κωστακιών) έχει εκδηλώσει ήδη ενδιαφέρον ο Σκουφάς Κομποτίου.

Από κει και πέρα ο Παπαβασιλείου δεν άναψε το πράσινο φως για την απόκτηση του 24χρονου υπό δοκιμή δεξιού μπακ Κώστα Ζδράβου, αφού κρίθηκε ότι δεν χωράει, μετά την προσθήκη του Νικηφόρου Τσοντάκη.

Επιπλέον ο κόουτς αποφάσισε να ενταχθεί στην Κ19 της ΑΕ Καραϊσκάκης για να πάρει περισσότερες ευκαιρίες ο 17χρονος Στέλιος Μήτσιος ο οποίος προπονείται με την πρώτη ομάδα το τελευταίο διάστημα.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep