Διπλή ενίσχυση η Σπάρτη

Η Σπάρτη ανακοίνωσε την απόκτηση του Αντώνη Οικονομόπουλου και του Χρήστου Γκιάτα.

Συνεχίζεται η στελέχωση του δυναμικού της Σπάρτης, καθώς προχώρησε σε δύο ακόμα μεταγραφές. Στα «κυανέρυθρα» ντύθηκαν ο Αντώνης Οικονομόπουλος και ο Χρήστος Γκιάτας.

Ο 20χρονος δεξιός μπακ αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό, ενώ έχει περάσει και από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ο 18χρονος αμυντικός, που μπορεί να αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας, ως δεξιός μπακ, αλλά και ως ανασταλτικός μέσος, προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Άρη και έχει αγωνιστεί ακόμα σε Τρίγλια Χαλκιδικής και Άγιο Παύλο Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«Συμβόλαιο με την ομάδα μας υπέγραψε σήμερα ο Αντώνης Οικονομόπουλος, δεξιός αμυντικός. Ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού σε ηλικία 9 ετών και συνέχισε για ένα χρόνο στο πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής της Πορτογαλίας, συμμετέχοντας για έξι μήνες στις προπονήσεις με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Επιστρέφοντας στον Παναθηναϊκό υπέγραψε διετές συμβόλαιο και αγωνίστηκε τόσο με την Κ20 όσο και με την ομάδα Ανδρών.

giatas

Καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας τον 18χρονο Χρήστο Γκιάτα. Ο Χρήστος Γκιάτας, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, παίζει αμυντικό χαφ, σέντερ μπακ και δεξί μπακ. Ξεκίνησε από τον Άρη Θεσσαλονίκης σε ηλικία 10 ετών και συνέχισε μέχρι και την περσινή σεζόν ως δανεικός στην Τρίγλια Χαλκιδικής. Στα μέσα της περιόδου συνέχισε στον Άγιο Παύλο Θεσσαλονίκης. Επίσης κλήθηκε στην Εθνική Ελλάδας U-15 σε ηλικία 15 ετών».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep