Παραμένει η επιθετική δυστοκία

Στο 0-0 με την Ένωση Πελλάνας έμεινε η Σπάρτη σε φιλική αναμέτρηση. Στο 0-0 με την Ένωση Πελλάνας έμεινε η Σπάρτη σε φιλική αναμέτρηση.

Σπάρτη και ΑΕ Πελλάνας Καστορείου αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 σε φιλική αναμέτρηση.

Η διπλή ευκαιρία με το δοκάρι που είχε ο Καινούργιος και το σουτ του Γλύκου στην επαναφορά στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης με την ΑΕ Πελλάνας ήταν η κορυφαία στιγμή για την Σπάρτη στο μεταξύ τους φιλικό που έγινε την Τετάρτη (29/08). Η ομάδα του Κριστόφ Βαζέχα έμεινε ξανά στο 0-0 και είχε λίγες απειλητικές ενέργειες για την εστία του Κραβαρίτη.

Ο Καρβουνίδης στο 37ο λεπτό υποχρέωσε τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων σε ωραία επέμβαση, ενώ και ο Τάνγκα είχε την ευκαιρία να φτάσει στο γκολ, αλλά στο σουτ που έκανε στο 45ο λεπτό η μπάλα έφυγε άουτ. Από την απέναντι πλευρά, οι Ντιατά και Γουόρντεν είχαν καλές στιγμές στο δεύτερο ημίχρονο. 

Στο φιλικό χρησιμοποιήθηκε στο βασικό σχήμα και ο Σπύρος Οδεμισιώτης, για τον οποίο η Σπάρτη έχει ενημερώσει πως δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του και οι πληροφορίες αναφέρουν πως παραμένει στην ομάδα για να κάνει προπονήσεις και θα αποχωρήσει. Ανεπίσημο ντεμπούτο έκανε ο Μαντζίρης που αποκτήθηκε δανεικός από τον Ηρακλή

ΣΠΑΡΤΗ – ΠΕΛΛΑΝΑΣ 0-0
ΔΟΚΑΡΙ: 8’ Καινούργιος
ΣΠΑΡΤΗ: Σταματόπουλος, Ντόκο, Χουζούρης, Οδεμισιώτης, Αρώνης, Καρβουνίδης, Γλύκος, Ρασσιάς, Τάνγκα, Καινούργιος, Ντούσκας. Έπαιξαν και οι: Πάντος, Παυλής, Καλούσης, Μπέζας, Αναστασίου, Μαντζίρης, Ρούμπος, Γκιάτας.

ΑΕ ΠΕΛΛΑΝΑΣ ΚΑΣΤΟΡΕΙΟΥ: Κραβαρίτης, Παπαγεωργίου, Ρασσιάς Λεωνίδας, Παναγιωτίδης, Καλογέρης, Αναστασάκος, Σαλτάρης, Μπιταξής, Ντιατά, Σικαλόπουλος, Ζαραφέτας. Χρησιμοποιήθηκαν και οι Διασσινός, Τομ, Καρμοίρης, Κοντογιάννης, Κατσιαφούρος, Γουόρντεν, Σιγαλός.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουτσαναστάσης (Μεσσηνίας) ΒΟΗΘΟΙ: Γκούμας (Μεσσηνίας), Σόβολος (Λακωνίας)

Last modified onΤετάρτη, 29 Αύγουστος 2018 20:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep