Επανήλθαν για την ΠΑΕ Σπάρτη

Δημήτρης Μπάμπαρης και Γιάννης Βύσσιας (φωτό από isports.gr) Δημήτρης Μπάμπαρης και Γιάννης Βύσσιας (φωτό από isports.gr)

Με επιστολή τους οι Δημήτρης Μπάμπαρης, Γιάννης Βύσσιας εκδηλώνουν ξανά επίσημο ενδιαφέρον για την αγορά των μετοχών της ΠΑΕ Σπάρτη

[googlead][/googlead]

Ο δικηγόρος Δημήτρης Μπάμπαρης και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Σπάρτης Γιάννης Βύσσιας εκδηλώνουν ξανά επίσημο ενδιαφέρον για την αγορά των μετοχών της ΠΑΕ με επιστολή που εστάλη στο ΔΣ της ΠΑΕ, αλλά και στον πρόεδρο (Αρη Γιαννακόπουλο) και τον γενικό γραμματέα (Νίκο Αλεξανδρόπουλο) του Ερασιτέχνη.

Αναλυτικά η επιστολή:

«ΠΡΟΣ ΔΣ ΠΑΕ Σπάρτη 7/5/2018

Αξιότιμοι κύριοι,
Το επενδυτικό ενδιαφέρον του υπογράφοντος, όσο και του κ. Γ. Βύσσια, εξακολουθεί να υφίσταται και θεωρούμε ότι θα ήταν αξιόλογο αν μας γνωρίζατε με ποιον αρμόδιο θα συζητήσουμε για την αγορά των μετοχών, καθώς και με ποιον να έρθουμε σε επαφή για την ενημέρωσή μας επί πάντων των οικονομικών στοιχείων της ομάδος (ισολογισμοί, αποτελέσματα οικονομικών χρήσεων, πίνακες εισροών - εκροών, συμβόλαια ποδοσφαιριστών, χορηγίες, συμβάσεις).

Η παρούσα επιστολή αποτελεί επίσημη εκδήλωση ενδιαφέροντος».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάλογη επιστολή (με ίδια ερωτήματα) είχαν στείλει και τον Μάιο του 2017 δίχως όμως να προχωρήσει το θέμα.

ΠΗΓΗ: isports.gr

 

Last modified onΤρίτη, 08 Μάιος 2018 13:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep