Συμφωνία για ποσοστό από στοίχημα

Ποσοστά από τις στοιχηματικές εταιρίες θα λαμβάνουν πλέον οι ΠΑΕ, έπειτα από την οριστικοποίηση της εν λόγω συμφωνίας με την κυβέρνηση.

Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή «Δίκη στο Open» τη Δευτέρα (26/10), πραγματοποίθηκε η πολυπόθητη συμφωνία με την κυβέρνηση ώστε να λάβουν όλες οι ΠΑΕ της Super League, Super League 2 και Football League ποσοστά από τις στοιχηματικές εταιρίες. Ο Βασίλης Βέργης παρέθεσε όλες τις λεπτομέρειες του «ντιλ» στον αέρα του ΣΠΟΡ Fm 94,6. 

Αρχικά, πρόκειται για ένα πάγιο αίτημα και δεν σχετίζεται επ' ουδενί με την πρόσφατη άρση της απόφασης για παρουσία κόσμου στα γήπεδα. Η υλοιποίησή του, δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί σε καλύτερη χρονική περίοδο καθώς λόγω της πανδημίας και κατ' επέκταση της έλλειψης εσόδων, ενισχύει σημαντικά όλες τις ΠΑΕ. Όσον αφορά τα πόσα τα οποία θα εισπράξουν οι ομάδες, εκτιμάται περίπου στο 1,5 εκατ. ευρώ ανά ΠΑΕ της μεγάλης κατηγορίας, ενώ αξιόλογα πόσα θα βάλουν στα ταμεία τους και οι σύλλογοι της Super League 2 (περίπου 300 χιλιάδες) και της Football League (225 χιλιάδες). Ωστόσο, δεν έχει υπάρξει ακόμη επίσημη απόφαση.

Στη συνεδρίαση του ΔΣ της Σούπερ Λίγκας την Τρίτη (27/10), ο πρόεδρος Λεωνίδας Μπουτσικάρης δεν θα μιλήσει στις ΠΑΕ για χρηματικά ποσά, καθώς η συζήτηση με την κυβέρνηση γίνεται για συγκεκριμένο ποσοστό. Παρ'όλα αυτά, θα ενημερώσει τα μέλη του συνεταιρισμού για την οριστικοποίηση της συμφωνίας, όπου εδώ και τουλάχιστον πέντε μήνες είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη και τον υφυπουργό Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας Απόστολο Βεσυρόπουλο. 

Πηγή: sport-fm.gr
Last modified onΤρίτη, 27 Οκτώβριος 2020 14:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep