Προς διάθεση οι μετοχές

Με ανακοίνωση του ο Γιούχτας ενημέρωσε πως έχει ξεκινήσει η περίοδος διάθεσης των μετοχών της νέας ΠΑΕ.

Ο Γιούχτας σύστησε τη νέα ΠΑΕ και πλέον θέτει προς διάθεση τις μετοχές, για να συμπληρώσει το μετοχικό κεφάλαιο. Η ομάδα των Αρχανών καλεί όλους τους φίλους της να συμμετέχουν, σε μία διαδικασία χωρίς όρια και περιορισμούς, με την τιμή ανά μετοχή να ανέρχεται στα 25 ευρώ. Η περίοδος διάθεσης θα ολοκληρωθεί στις 19/9.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση, να ενημερώσουμε το κοινό, για την έναρξη της διαδικασίας καταβολής του μετοχικού κεφαλαίου της ομάδας μας.

Στην Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την 07/07/2023 ελήφθη η σχετική απόφαση για την διάθεση 14.000 μετοχών, με την τιμή διάθεσης ανά μετοχή να ανέρχεται στο ποσό των €25,00. Στην διαδικασία αυτή, δεν υπάρχουν όρια και περιορισμοί και ο καθένας δύναται να συμμετάσχει ακόμη και με την αγορά 1 μετοχής.

Η περίοδος διάθεσης των μετοχών ορίζεται από σήμερα 13-09-2023 και θα διαρκέσει μέχρι και την 19/09/2023 και θα διενεργηθεί με τραπεζική κατάθεση στον λογαριασμό που έχει ήδη ανοιχθεί στην ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ με αριθμό GR7608700130000300003578465.

Η αγορά μετοχών μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε με την κατάθεση μετρητών στον λογαριασμό σε όλο το δίκτυο Καταστημάτων της Παγκρήτιας Τράπεζας, είτε μέσω web-bankingή και τραπεζικού εμβάσματος από οποιαδήποτε τράπεζα της Ελλάδας ή και του εξωτερικού, με τα κάτωθι στοιχεία:
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:GR7608700130000300003578465
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΠΑΕ ΓΙΟΥΧΤΑΣ
ΤΡΑΠΕΖΑ : ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ BIC: STPGGRAA
ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ:
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΜΚ ΠΑΕ ΓΙΟΥΧΤΑ, ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ/ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΚΑΤΑΘΕΤΗ ΚΑΙ ΑΦΜ ΚΑΤΑΘΕΤΗ.

Καλούμε τον κάθε Κρητικό και μη, τον κάθε πολίτη της Κρήτης μας και όχι μόνο, τον κάθε πολίτη που αγαπά τον υγιή αθλητισμό, το ποδόσφαιρο και τον τόπο μας, να συμμετάσχει στην ιστορική πρώτη μας παρουσία στα επαγγελματικά πρωταθλήματα της Ελλάδας και να βοηθήσει τον ΓΙΟΥΧΤΑ να σταθεί με οικονομική και διοικητική αυτοτέλεια και αξιοπρέπεια στον χώρο αυτό. Η ομάδα μας επιδιώκοντας μια δυναμική πορεία στην πρώτη αυτή συμμετοχή μας στην επαγγελματική κατηγορία, με στόχο την παραμονή μας και κυρίως την προώθηση του Κρητικού Ποδοσφαίρου και της δυνατότητας να αξιοποιηθούν τα παιδιά μας και να τους ανοίξουμε νέους ορίζοντες, ζητά την στήριξη και την βοήθεια όλων.
Καμία μετοχή δεν θα πρέπει να μείνει αδιάθετη, και η μια ακόμη κάνει την διαφορά.

ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !!!»

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep