Τέσσερα γκολ για το τέλος

Η Σπάρτη αποχαιρέτησε τον 4ο όμιλο με μηδέν βαθμούς και 13 γκολ παθητικό. Η Σπάρτη αποχαιρέτησε τον 4ο όμιλο με μηδέν βαθμούς και 13 γκολ παθητικό.
Η Σπάρτη ηττήθηκε 4-0 από τον Ατρόμητο και με παθητικό 13 τερμάτων έκλεισε τις υποχρεώσεις της στο Κύπελλο Ελλάδος. 
 
[googlead][/googlead]
 
Οι πιθανότητες μπορεί να μην ήταν με την πλευρά της Σπάρτης στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο Ελλάδος, αλλά με την εικόνα που έβγαλε στο γήπεδο η ομάδα της Λακωνίας έκανε πολύ πιο εύκολο το έργο των Περιστεριωτών και έτσι ήρθε το τελικό 4-0 για την 3η  αγωνιστική του 4ου ομίλου.
 
Οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν μεγάλη προσπάθεια και πίεσαν στο πρώτο ημίχρονο, με αποτέλεσμα να πάρουν προβάδισμα στο σκορ με 3-0 χάρη στα γκολ των Μαντσόν (17') και Ουάρντα (27', 37'). Το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, αν ήταν πιο εύστοχοι οι παίκτες του Ατρομήτου στο πρώτο ημίχρονο, ή διατηρούσαν τον ρθμό τους στο δεύτερο μέρος. Η ομάδα του Περιστερίου κατέβασε ταχύτητα και έτσι στο δεύτερο ημίχρονο σημείωσε μόνο ένα γκολ, με τον Μενσά στο 75ο λεπτό.
 
ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΤΟΥ ΜΑΝΔΑ
 
Σε ηλικία 16 ετών, 2 μηνών και 10 ημερών ο Χρήστος Μανδάς γίνεται ο νεότερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του Ατρομήτου που αγωνίζεται σε επίσημο ματς και ξεπέρασε τον Βασίλη Λαγκαδινό που είχε αγωνιστεί όταν ήταν 16χρονών - 4 μηνών και 9 ημερών στην αναμέτρηση Ατρόμητος Αθηνών - Αιολικός Μυτιλήνης στις 24 Μαρτίου 1999. Ο Δημήτρης Λημνιός ήταν στην τρίτη θέση του σχετικού πίνακα, αφού ήταν 16 ετών - 4 μηνών και 27 ημερών όταν  έκανε ντεμπούτο στην Super League με την ομάδα του Περιστερίου στην αναμέτρηση Ατρόμητος Αθηνών - Εργοτέλης1-1 στις 25 Οκτωβρίου 2014.
 
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ - 4ος όμιλος 
ΣΠΑΡΤΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0-4
ΓΚΟΛ: 17' Μαντσόν, 27', 37' Ουάρντα, 75' Μενσά   
 
ΣΠΑΡΤΗ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Γιακουμής, Ζουλιώτης (46' Μάγκας), Βοσνακίδης, Σάββα, Γραικός, Παναγιώτου, Οικονομόπουλος, Νιάρος, Τριανταφυλλάκος (78' Ντοράγκι), Μπαρέττας (61' Κατσίκης), Φουρτάδο.
 
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μίρκοβιτς (65' Μανδάς), Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Νάτσος, Λαζαρίδης, Μάντσον (46' Καρασαλίδης), Ούμπιντες, Ουάρντα, Ντάουντα (57' Μενσά), Ντιγκινί.
 
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μακρυπόδης (Αχαΐας) 
ΒΟΗΘΟΙ: Μεσσήνης (Αχαΐας), Καραλής (Ηλείας)
  
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 
1. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 7 
2. ΤΡΙΚΑΛΑ 4 
3. ΚΕΡΚΥΡΑ 3 
4. ΣΠΑΡΤΗ 0 
 
ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 
17:15 ΤΡΙΚΑΛΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ 
Last modified onΤρίτη, 28 Νοέμβριος 2017 17:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep