Ποιος αποκλεισμός...

Συγκλονιστικές στιγμές στο Πανθεσσαλικό και στο παιχνίδι Κυπέλλου της Νίκης Βόλου με τον Άρη (2-2).

Σε βαρύ κλίμα, έπειτα από την απώλεια της συζύγου του Παύλου Κυριακίδη, η Νίκη Βόλου υποδέχτηκε την Τρίτη (30/01) τον Άρη στη ρεβάνς του 3-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Αν και το ματς είχε διαδικαστικό χαρακτήρα οι Κυανόλευκοι βρήκαν το κουράγιο, κράτησαν τους Θεσσαλονικείς στο 2-2 και έδωσαν κουράγιο στον αρχηγό τους.

Όταν ο Κάσος ισοφάρισε σε 1-1 στο 35' όλη η ομάδα έτρεξε πάνω στον Κυριακίδη, αφιερώνοντας το γκολ στη μνήμη της αδικοχαμένης Ιωάννας, ενώ όλο το γήπεδο τον αποθέωσε όταν ο ίδιος πέρασε στο παιχνίδι στο 58'.

Οι οπαδοί από την πλευρά τους είχαν αναρτήσει πανό που έγραφε: «Όλη η Ελλάδα θαυμάζει το μεγαλείο της ψυχής σου. Η Ιωάννα έγινε άγγελος - προστάτης της ζωής σου».

Ο Άρης προηγήθηκε στο 26' με πέναλτι του Σαβέριο και η Νίκη Βόλου έκανε το 2-1 στο 46' με σουτ του Ριμπέιρο. Το 2-2 διαμόρφωσε ο Σαβέριο στο 69' με σουτ. Οι Κίτρινοι πήραν το εισιτήριο για τους «4» με συνολικό σκορ 5-2.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΑΡΗΣ 2-2 (2-5)
Σκόρερ: 35' σουτ Κάσσος, 46' σουτ Ριμπέιρο - 27' πέν., 69' σουτ Σαβέριο

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Κάσσος, Τοπαλίδης (58' Τζιώρας), Γιαννίτσης, Ανδρέου (46' λ.τρ. Στίκας), Να'α, Λίταινας (73' Αναστασίου), Γαβριηλίδης (58' Κυριακίδης), Πολίτης, Κρητικός, Ριμπέιρο (83' Μπαλλάς).

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Χουτεσιώτης, Φατόρε, Βέλεθ (46' Μοντόγια), Μπράμπετς, Φεράρι, Ντουκουρέ (57' Βερστράτε), Τζούρασεκ (57' Νταρίντα), Παναγίδης (57' Μενέντες), Γκαρθία (75' Χριστοδουλόπουλος), Σαβέριο, Ζαμόρα.

Διαιτητής: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)
Βοηθοί: Στεφανής (Καρδίτσας), Λιόντος (Ηπείρου)
VAR: Κατοίκος (Αθήνας), AVAR: Παπαδάκης (Ηρακλείου)

Last modified onΤρίτη, 30 Ιανουάριος 2024 21:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep