Τυπική διαδικασία η ρεβάνς

Η Νίκη Βόλου δέχτηκε δύο γκολ στις καθυστερήσεις και έχασε 3-0 από τον Άρη στον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Με το 1,5 πόδι στα ημιτελικά του Κυπέλλου βρίσκεται ο Άρης έπειτα από την ευρεία (3-0) νίκη του κόντρα στη Νίκη Βόλου στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Η ομάδα της Μαγνησίας κρατούσε ως το 93' το σκορ στο 1-0, όμως τα δύο τέρματα που δέχτηκε στις καθυστερήσεις την οδηγούν σε επικείμενο αποκλεισμό.

Οι Κυανόλευκοι δεν απείλησαν ιδιαίτερα την εστία του Κουέστα με εξαίρεση το πλασέ του Λίταινα στο 25'. Πέντε λεπτά αργότερα ο Νταρίντα σκόραρε, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε για οφσάιντ του Μορόν. Στο 53' ο Γκαραβέλης νίκησε τον τελευταίο στο σουτ που επιχείρησε. Δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο στο 69', όταν απέκρουσε τη μπάλα σε σουτ του Σουλεϊμάνοφ και στην επαναφορά ο Νταρίντα σκόραρε. Αυτή τη φορά το γκολ μέτρησε μέσω VAR.

Ο Άρης έφτασε κοντά σε ένα δεύτερο γκολ στο 76', οπότε ο Γκαραβέλης έσωσε την εστία του σε εκτέλεση φάουλ του Βερστράτε. Στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, όμως οι γηπεδούχοι πήραν ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης με τον Τσέχο και το 3-0 διαμόρφωσε στο 90'+6' ο Σουλεϊμάνοφ με εξαιρετικό σουτ.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν την Τρίτη (30/01, 19.00) στο Πανθεσσαλικό. Ο νικητής του ζευγαριού θα συναντήσει στα ημιτελικά έναν εκ των ΟΦΗ, Παναιτωλικού

ΑΡΗΣ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 3-0
Σκόρερ: 59' σουτ, 90'+3' κεφ. Νταρίντα, 90'+6' σουτ Σουλεϊμάνοφ

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Μοντόγια (46' Οντουμπάτζο), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Φεράρι, Ντουκουρέ (46' Βερστράτε), Νταρίντα, Μανού Γκαρθία (57' Ζαμόρα), Φετφατζίδης (46' Σουλεϊμάνοφ), Σαβέριο, Μορόν.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Κάσσος, Αναστασίου, Στίκας, Ανδρέου, Κυριακίδης, Λίταινας (57' Ριμπέιρο), Γαβριηλίδης, Κρητικός (73' Να'α), Πολίτης (84' Τοπαλίδης), Τζιώρας (57' Παναγιωτίδης, 84' λ.τρ. Βουκελάτος).

Διαιτητής: Χ. Βεργέτης (Αρκαδίας)
Βοηθοί: Χριστάκογλου (Χαλκιδικής), Νίκζας (Λάρισας)
VAR: Γκάμαρης (Αθήνας), AVAR: Δ. Βεργέτης (Αργολίδας)

Last modified onΤετάρτη, 24 Ιανουάριος 2024 23:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep