Ήττα με καλή εμφάνιση

Η Σπάρτη ηττήθηκε 2-1 από τον Αστέρα, αλλά έδειξε καλή εικόνα.

Ενθαρρυντικά σημάδια από τη Σπάρτη στο φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Οι Λάκωνες μπορεί να έχασαν με 2-1, αλλά ήταν ανταγωνιστικοί. Η αρκαδική ομάδα άνοιξε το σκορ στο 12 με ωραίο πλασέ του νεαρού Χασάν, με την Σπάρτη να ισοφαρίζει με τον Γουόρντεν από θέση τετ α τετ στο 32’. Στο 49' ο Δουβίκας βρήκε και πάλι δίχτυα κάνοντας το τελικό 2-1 για τους κιτρινομπλέ.

Πολύ καλή εμφάνιση έκανε για το σύνολο του Παναγιώτη Τζαναβάρα ο τερματοφύλακας Μακρυωνίτης, ο οποίος προχώρησε σε μια σειρά από σημαντικές αποκρούσεις, κρατώντας το 2-1. Στο 79' ο Φουρτάδο θα μπορούσε να είχε κάνει το 2-2, αλλά ο Τσιφτσής τον πρόλαβε με έξοδο. Ο φορ από το πράσινο Ακρωτήρι είχε και ένα καλοτραβηγμένο σουτ στο 85', που πέρασε άουτ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Καπετάνος, Κώτσιρας, Αντζούλας, Χρηστόπουλος, Κυριακόπουλος, Ντουντού, Κουμάντει, Ισνάλδο, Καννελόπουλος, Στανισάβλιεβιτς, Δουβίκας

ΣΠΑΡΤΗ: Γιακουμής, Ευαγγέλου, Γκρόσιος, Γραικός, Μακροστέργιος, Παναγιώτου, Μπαρέτας, Σάββας, Γουόρντεν, Μπέλης, Τσιμόντζι. Έπαιξαν και οι: Οικονομόπουλος, Κατσίκης, Μακρυωνίτης, Τριναταφυλλάκος, Βοσνακίδης, Ασπιώτης.

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 21 Οκτώβριος 2017 17:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep