Πήγε Ιωνικό ο Γκαρντάφσκι

Ακολούθησε το ίδιο δρομολόγιο με τους Τασουλή, Ιγκλέσιας ο 33χρονος Γερμανός μέσος.

Τους Τασουλή, Ιγκλέσιας ακολούθησε ο Μίχαελ Γκαρντάφσκι. Ο πρώην μέσος του Αστέρα Τρίπολης εντάχθηκε στο ρόστερ του Ιωικού. Πέρυσι είχε 21 συμμετοχές και 1 γκολ με την ομάδα της Αρκαδίας, ενώ προηγουμένως είχε απολογισμό 22 ματς και 1 γκολ με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μίχαελ Γκαρντάφσκι. Ο νέος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας είναι 33 ετών, έχει γερμανική καταγωγή, αγωνίζεται ως πλάγιος χαφ και διαθέτει πλούσια εμπειρία από το γερμανικό, το πολωνικό αλλά και το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τις σπουδαίες ακαδημίες της Κολωνίας, ενώ έφτασε να υπογράψει και επαγγελματικό συμβόλαιο με την πρώτη ομάδα. Ακολούθησε η Καρλ Τσάις Ιένα και στη συνέχεια οι Στουτγάρδη, Όσναμπρικ, Βικτόρια Κολωνίας, Ντούισμπουργκ και Χάνσα Ροστόκ. Το 2017 βγήκε για πρώτη φορά από τη Γερμανία και αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Πολωνία, απ' όπου έχει επίσης ρίζες. Έπαιξε σε ομάδες πρώτης κατηγορίας όπως η Κορόνα Κίελτσε και η Κρακόβια, έχοντας γεμάτες σεζόν και το καλοκαίρι του 2021 μετακόμισε στη χώρα μας.

Φόρεσε για έναν χρόνο τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα, κερδίζοντας μάλιστα και τη συμμετοχή στα playoffs της Σούπερ Λίγκας, ενώ αγωνίστηκε για μια σεζόν και στον Αστέρα Τρίπολης. Ο Γκαρντάφσκι είναι επίσης διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Γερμανίας, ενώ συνολικά στην καριέρα του μετράει πάνω από 300 εμφανίσεις στο επαγγελματικό επίπεδο. Ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις, αποτελώντας ένα μεγάλο εργαλείο στα χέρια κάθε προπονητή αφού έχει αγωνιστεί... παντού στην καριέρα του!

Μίχαελ σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ιωνικού. Σου ευχόμαστε υγεία και να κάνεις πραγματικότητα τους στόχους σου παρέα με την ομάδα μας».

Last modified onΠαρασκευή, 29 Σεπτέμβριος 2023 15:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep