«Αναξιόπιστος...»

Ο Αντώνης Παπασάββας επιτέθηκε στον Δημήτρη Νικόλαρο και εξήγησε, γιατί αποχώρησε από τη Σπάρτη. Φιλικά με Παναιγιάλειο.

Τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε από τη Σπάρτη ανέλυσε ο Αντώνης Παπασάββας και με δήλωσή του επιτέθηκε στον πρόεδρο της ΠΑΕ, Δημήτρη Νικόλαρο, λέγοντας ότι «είναι ένα άτομο χωρίς ηθικές αρχές και τελείως αναξιόπιστος». Αναλυτικά είπε:

«Ενώπιον του Νικόλαρου o προπονητής Τζαναβάρας μου εξήγησε τους λόγους τους οποίους δεν μπορώ να βρίσκομαι στην ομάδα μου και μου τόνισε ότι δεν είναι παιχτικοί οι λόγοι της αποχώρησής μου. Ανέφερε ότι υπήρχαν πολλοί παίχτες στο κέντρο όπου παίζω και για να εξοικονομήσουν χρήματα με αφήνουν ελεύθερο για να αγοράσουν άλλο παίχτη σε άλλη γραμμή που υπήρχε έλλειψη. Αυτοί οι είναι οι λόγοι αποχώρησής μου από την ομάδα και αν θέλει ο προπονητής ας με διαψεύσει.

Η συμπεριφορά της ομάδας αλλά κυρίως του κυρίου Νικολαρου τον οποίο εμπιστεύτηκα και υπέγραψα επαγγελματικό συμβόλαιο τέλη Ιουλίου με αφήνει τουλάχιστον απογοητευμένο και βαθύτατα στεναχωρημένο επειδή νιώθω ότι αυτός ο άνθρωπος με κορόιδεψε και έπαιξε με την καριέρα μου αφού μου ανακοίνωσε την απόφασή του 2 μέρες πριν τη λήξη της μεταγραφικης περιόδου. Με την κίνησή του αυτή μου έδειξε ότι είναι ένα άτομο χωρίς ηθικές αρχές και τελείως αναξιόπιστος στην δουλειά του.

Όσον αφορά το περιστατικό με τον Βαγγέλη Μπιταξή και τον κ. Νικόλαρο γνωρίζω σύμφωνα και με δηλώσεις του κ. Τζαναβαρα στον sportfm ότι το επεισόδιο ήταν φραστικό και τίποτα παραπανω».

Τεστ με Παναιγιάλειο

Σε ό,τι αφορά στην προετοιμασία, η ΠΑΕ ανακοίνωσ δύο φιλικά με τον Παναιγιάλειο. Αναλυτικά:

«Δύο φιλικά παιχνίδια θα δώσει η ΠΑΕ Σπάρτη ΑΕ με τον Παναιγιάλειο. Το πρώτο εντός έδρας την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου στις 17:00 και το δεύτερο εκτός έδρας την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου. Επίσης, ενημερώνουμε ότι το φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 31 Αυγούστου και ώρα 19:00 στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», θα είναι με δωρεάν είσοδο».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 30 Αύγουστος 2017 13:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep