Μετρά επιστροφές

Καρέ αγώνων με τους πρωτοπόρους περιμένει τη Σπάρτη στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Στην 6η θέση της βαθμολογίας βρίσκεται η Σπάρτη μετά το πέρας της 14ης αγωνιστικής. Οι Λάκωνες πήραν τονωτική ένεση με το «διπλό» σε βάρος του Αχαρναϊκού και πλέον αναμένουν την τετράδα - φωτιά που ακολουθεί στο πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, το Σάββατο (11/02) υποδέχονται τον ΟΦΗ, ακολούθως δοκιμάζονται στη Λαμία (19/02), φιλοξενούν τον Άρη (22/02) και μετά το ρεπό κόντρα στον Πανθρακικό δοκιμάζονται στη Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλωνα.

«Είναι μία ευκαιρία για μας να δείξουμε το ποδόσφαιρο που παίζουμε», λένε οι «κυανέρυθροι», καθώς για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα παιχνίδι τους θα καλυφθεί τηλεοπτικά.

Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά προβλήματα, το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει ότι θα υπάρχουν επιστροφές. Εκτός του Ροβίθη που δείχνει να ξεπερνά τον τραυματισμό του και του Αναστασόπουλου, ο οποίος εξέτισε, κάποιες ελπίδες να μπει στην αποστολή έχει ο Λώττας, αν και αυτές δεν είναι υπέρ του. Μετά τον τραυματισμό του στο χέρι, είναι πιθανό να του τοποθετηθεί ειδικός νάρθηκας, ώστε να βρίσκεται στη διάθεση του Σωτήρη Αντωνίου.

Last modified onΔευτέρα, 06 Φεβρουάριος 2017 15:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep