Πληρώνει 30.000€ η ΑΣΑ

Το Διαιτητικό Δικαστήριο ενεργοποίησε ποινές -3β. για οφειλές σε Δημόπουλο, Αναστασόπουλο, Αλιατίδη.

Το FL News σας είχε ενημερώσει την προηγούμενη εβδομάδα για τις επικείμενες αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου σε βάρος της Αναγέννησης Καρδίτσας. Την Τετάρτη (14/02), λοιπόν, ανακοινώθηκαν ενεργοποιήσεις ποινών για οφειλές στους Στέργιο Δημόπουλο, Βαγγέλη Αναστασόπουλο και Μανώλη Αλιατίδη.

Μαζί με τα δικαστικά έξοδα η ΑΣΑ θα πρέπει να πληρώσει 30.000 ευρώ εντός 5 εργάσιμων ημερών για να μην της αφαιρεθούν 3 βαθμοί για κάθε περίπτωση. Αναλυτικά:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

1) Δέχεται την από 09.01.2024 αίτηση επιβολής και ενεργοποίησης ποινών του αιτούντος επαγγελματία ποδοσφαιριστή Στέργιου Δημόπουλου ως νόμω και ουσία βάσιμη. Επιβάλλει και ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας 1904, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή του συνολικού ποσού των 11.015,47 ευρώ, πλέον του ποσού των 300 ευρώ για δικαστική δαπάνη, την ποινή της αφαίρεσης των 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

2) Δέχεται την από 03.01.2024 αίτηση επιβολής και ενεργοποίησης ποινών του αιτούντος επαγγελματία ποδοσφαιριστή Ευάγγελου Αναστασόπουλου ως νόμω και ουσία βάσιμη. Επιβάλλει και ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας 1904, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή του συνολικού ποσού των 5.965,47 ευρώ, πλέον του ποσού των 300 ευρώ για δικαστική δαπάνη, την ποινή της αφαίρεσης των 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

3) Δέχεται την από 09.01.2024 αίτηση επιβολής και ενεργοποίησης ποινών του αιτούντος επαγγελματία ποδοσφαιριστή Εμμανουήλ Αλιατίδη ως νόμω και ουσία βάσιμη. Επιβάλλει και ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας 1904, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή του συνολικού ποσού των 12.025,47 ευρώ, πλέον του ποσού των 300 ευρώ για δικαστική δαπάνη, την ποινή της αφαίρεσης των 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

Last modified onΤετάρτη, 14 Φεβρουάριος 2024 12:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep