Δικαστικά μέτωπα στην ΑΣΑ

Τρεις αιτήσεις επιβολής - ενεργοποίησης και κλήση για είσοδο στα αποδυτήρια των διαιτητών στον αγώνα με τον Μακεδονικό.

Νέα δικαστικά μέτωπα ανοίγουν για την Αναγέννηση Καρδίτσας. Την Τρίτη (23/01) στο Διαιτητικό Δικαστήριο έχουν προσδιοριστεί να συζητηθούν οι αιτήσεις επιβολής - ενεργοποίησης ποινών των Βαγγέλη Αναστασόπουλου, Στέργιου Δημόπουλου, και Μανώλη Αλιατίδη, ενώ την 1η Φεβρουαρίου αναμένεται η απολογία στον αθλητικό δικαστή για όσα έγιναν στο ματς με τον Μακεδονικό.

Η ΑΣΑ κλήθηκε για παράβαση μεταξύ άλλων του άρθρου 12 παρ.5 του ΚΑΠ το οποίο αναφέρει:

«Απαγορεύεται η είσοδος στο χώρο αποδυτηρίων διαιτητών οποιουδήποτε αξιωματούχου και ποδοσφαιριστή, οποιουδήποτε μέλους της διοίκησης των ομάδων, κάθε άλλου προσώπου ή εξωποδοσφαιρικού παράγοντα όπως και η είσοδος του παρατηρητή της ΔΕΑΒ και κάθε άλλου μη εντεταλμένου από τις ποδοσφαιρικές αρχές με ειδικά καθήκοντα προσώπου.

Σε περίπτωση παράβασης, επιβάλλεται, αναλόγως του παραβάτη, αγωνιστικός αποκλεισμός από μία (1) έως έξι (6) αγωνιστικές ημέρες, απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο από έναν (1) έως δώδεκα (12) μήνες και χρηματική ποινή από δέκα χιλιάδες (10.000,00) έως πενήντα χιλιάδες (50.000,00) Ευρώ, αν δεν προβλέπονται βαρύτερες ποινές στους άλλους Κανονισμούς της ΕΠΟ».

Αναλυτικά η κλήση:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου A2 Εθνικής Κατηγορίας καλεί σε απολογία:

Την Πέμπτη 01.02.2024 και ώρα 12:00 την ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, για παράβαση των διατάξεων των άρθρων 1, 2, 3, 4, 5, 6 του Πειθαρχικού Κώδικα, 12 παρ. 5 και 15 του ΚΑΠ της ΕΠΟ (αγώνας με ΠΑΕ Μακεδονικός, 14.01.2024)».

Last modified onΠέμπτη, 18 Ιανουάριος 2024 15:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep