Διπλό «χτύπημα» η Σπάρτη!

Η Σπάρτη, σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, είναι κοντά στους διεθνείς Μουζακίτη, Κοτσαρίδη.

Αποφασισμένη να προχωρήσει στις προσθήκες εκείνες που θα τη βοηθήσουν να παρουσιάσει ακόμα καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια εμφανίζεται η Σπάρτη. Η ομάδα της Λακωνίας αν και διένυσε μία δύσκολη περίοδο από τα μέσα Δεκεμβρίου, λόγω της δήλωσης αποχώρησης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, κινείται στο μεταγραφικό παζάρι και, σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, ετοιμάζεται να συμπληρώσει καρέ νεοαποκτηθέντων.

Συγκεκριμένα, μετά τους Αριστείδη Λώττα, Μανώλη Ροβίθη οι «κυανέρυθροι» είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τους διεθνείς, Αλέξανδρο Μουζακίτη, Κώστα Κοτσαρίδη και δεν αποκλείεται άμεσα να προκύψουν και σχετικές ανακοινώσεις. Αμφότεροι ήταν συμπαίκτες στη Νίκη Βόλου της Super League τη σεζόν 2014-15.

Ο 22χρονος (4/8/94) winger, Μουζακίτης αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα στην ιταλική Μονόπολι με την οποία κατέγραψε 8 συμμετοχές και σημείωσε 1 γκολ. Προηγουμένως είχε 10 συμμετοχές με τη Νίκη Βόλου στη Super League, ενώ κατέγραψε και 5 συμμετοχές με τον Παναθηναϊκό. Είναι ακόμα διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες.

kotsa

Σε ό,τι αφορά στον 24χρονο αμυντικό μέσο, Κοτσαρίδη, έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τον Πανελευσινιακό (4 συμμετοχές). Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την ΑΕΚ (5 ματς) τη σεζόν 2012-13 προερχόμενος από τους νέους του Ολυμπιακού. Ακολούθησε ο Άρης στη Super League (8 αγώνες), Νίκη Βόλου (13 συμμετοχές) και ο Εθνικός Νέου Αγιονερίου (13 ματς, 2 γκολ). Έχει καταγράψει και αυτός συμμετοχές με τις μικρές εθνικές, ενώ το 2014 μετακόμισε στο Βέλγιο και τη Γάνδη Ζεεχάβεν (4 ματς, 1 γκολ).

Last modified onΠαρασκευή, 27 Ιανουάριος 2017 01:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep