Τρεις προσθήκες και ένα «αντίο»

Ο ΠΟΤ Ηρακλής ανακοίνωσε τους Κωστίκα, Νεοφυτίδη, Σταυρόπουλο.

Στο ρόστερ του ΠΟΤ Ηρακλή προστέθηκαν την Τετάρτη (31/01) ο πρώην εξτρέμ του Απόλλωνα Πόντου, Βασίλης Κωστίκας, ο 23χρονος αμυντικός μέσος, Γιώργος Νεοφυτίδης από την ουγγρική Ντέμπρετσεν και ο 19χρονος μέσος, Χρήστος Σταυρόπουλος από τον Ολυμπιακό. Αντίθετα, παρελθόν αποτελεί ο Νταβίντ Στοΐσεβιτς.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις όπου η ΠΑΕ μπέρδεψε τη Σλοβακία με την Τσεχία στο βιογραφικό του Νεοφυτίδη:

«Η ΠΑΕ Π.Ο.Τ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 24χρονο (4/9/1999) ακραίο επιθετικό, Βασίλη Κωστίκα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο 6 μηνών με την ομάδα μας, την οποία θα ενισχύσει για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Ο παίκτης πριν υπογράψει στην ομάδα μας, έπαιζε στον Απόλλωνα Πόντου, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα της Λαμίας, της Αταλάντης και της Καλλιθέας. Βασίλη, καλωσόρισες! Σου ευχόμαστε υγεία και πάντα νίκες με την “κυανόλευκη” φανέλα!

Η ΠΑΕ Π.Ο.Τ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 23χρονο (28/7/2000) αμυντικό μέσο, Γιώργο Νεοφυτίδη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο 6 μηνών με την ομάδα μας και θα την βοηθήσει στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Ο παίκτης, ο οποίος αποτέλεσε στέλεχος στις Εθνικές Ομάδες της Ελλάδος Κ-17 και Κ-19, ξεκίνησε την καριέρα του στον Άρη Θεσσαλονίκη και αργότερα έπαιξε 5 χρόνια στον Ολυμπιακό. Στη συνέχεια, μετακόμισε στην Τσεχία, όπου αγωνίστηκε στη Ζέμπλιν Μιχαλόβτσε και την Ζλάτε Μοράβτσε, ενώ πριν υπογράψει στην ομάδα μας, έπαιξε στο πρωτάθλημα της Ουγγαρίας με τα χρώματα της Ντέμπρετσεν. Γιώργο, καλώς ήρθες στην ομάδα μας! Να έχεις υγεία και πάντα επιτυχίες με τα “κυανόλευκα”!

Η ΠΑΕ Π.Ο.Τ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 19χρονο (10/7/2004) κεντρικό χαφ, Χρήστο Σταυρόπουλο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο 6 μηνών με την ομάδα μας και θα την ενισχύσει στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Ο νεαρός παίκτης, που ηλικιακά είναι ο μικρότερος στο ρόστερ της ομάδας μας, αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό, ενώ αποτέλεσε μέλος της Εθνικής Ομάδας της Ελλάδος Κ-19. Χρήστο, καλώς ήρθες στην ομάδα μας! Να έχεις υγεία και πολλές επιτυχίες!

Η ΠΑΕ Π.Ο.Τ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον 23χρονο Σέρβο αμυντικό χαφ, Νταβίντ Στοΐσεβιτς (DAVID STOJICEVIC), ο οποίος αποχωρεί από το δυναμικό της ομάδας μας. Νταβίντ, σ’ ευχαριστούμε! Σου ευχόμαστε υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα σου!».

Last modified onΤετάρτη, 31 Ιανουάριος 2024 23:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep