Επισημοποίηση για τρεις

Από τα τέλη Σεπτεμβρίου έχουν ενταχθεί στο ρόστερ της Κοζάνης οι Δόρης, Ασλαμπάλογλου, Τσιμπούκας.

Η Κοζάνη επισημοποίησε τρεις ακόμα μεταγραφές που έχουν ολοκληρωθεί από τα τέλη Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για τον 26χρονο μέσο, Δημήτρη Ασλαμπάλογλου από τον Αλμωπό, τον 24χρονο αμυντικό Θωμά Τσιμπούκα, επίσης από την ομάδα της Αριδαίας και τον 25χρονο μέσο Αλέξανδρο Δόρη από τον ΠΟΤ Ηρακλή. Οι λιτές ανακοινώσεις:

«Η ΠΑΕ Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Αλέξανδρο Δόρη, ο οποίος έρχεται να ενισχύσει τη ομάδας μας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, για να εκπληρώνουμε τα μεγαλύτερα όνειρά μας! ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ, σου ευχόμαστε υγεία και πολλές ακόμη επιτυχίες με την φανέλα της ΠΑΕ Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ!

Η ΠΑΕ Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΣΛΑΜΠΑΛΟΓΛΟΥ, ο οποίος έρχεται να ενισχύσει τη ομάδας μας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, για να εκπληρώνουμε τα μεγαλύτερα όνειρά μας! ΔΗΜΗΤΡΗ, σου ευχόμαστε υγεία και πολλές ακόμη επιτυχίες με την φανέλα της ΠΑΕ Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ!

Η ΠΑΕ Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ΘΩΜΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΑ, ο οποίος έρχεται να ενισχύσει τη ομάδας μας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, για να εκπληρώνουμε τα μεγαλύτερα όνειρά μας! ΘΩΜΑ, σου ευχόμαστε υγεία και πολλές ακόμη επιτυχίες με την φανέλα της ΠΑΕ Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ!».

Last modified onΤετάρτη, 11 Οκτώβριος 2023 10:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep