«Εις το επανιδείν Πλατανιά μου»

Ο Κώστας Τσαμούρης έλυσε το συμβόλαιό του με τον Πλατανιά.

Αποχωρήσεων συνέχεια από τον Πλατανιά. Το συμβόλαιό του έλυσε και ο Κώστας Τσαμούρης, ο οποίος με δήλωσή του αποχαιρέτησε τους Ερυθρόλευκους. Στα δύο χρόνια παρουσίας του έπαιξε σε 50 ματς και σημείωσε 2 γκολ. Όπως έγραψε:

«Δυο υπέροχα χρόνια με αρκετές χαρές αλλά και λύπες έρχονται στο τέλος τους ! Πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος που ήμουν μέρος αυτής της οικογένειας που καταφέραμε και φτιάξαμε αυτά τα δυο χρόνια, κυρίως ένα παρεάκι από απίστευτους χαρακτήρες και πολύ καλούς παίχτες!

Θέλω πραγματικά να ευχαρίστησω όλους όσους συνεργάστηκα αυτά τα δυο χρόνια, συμπαίκτες -προπονητές - φυσικοθεραπευτές - οπαδούς αλλά κυρίως τον πρόεδρο Μανώλη Μαθιουλάκη και τον γενικό μας αρχηγό τον Δημήτρη Μαθιουλάκη που μου δώσανε την ευκαιρία να αγωνιστώ σε αυτήν τη ομάδα! Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε κάποιους αφανείς ήρωες αυτής της ομάδας, όπως είναι η ψυχή και η κολώνα αυτής της ομάδας ο Λυσσίμαχος Μπαξεβανίδης αλλά και ολόκληρη η οικογένεια της κυρίας Δημήτρας που επί καθημερινή βάση μας φρόντιζαν σαν παιδιά τους!

Συνήθως λένε ότι ένας κύκλος κλείνει στο ποδόσφαιρο αλλά για εμένα αυτή η ομάδα και αυτός ο τόπος με όλους τους φιλους που έκανα σε αυτόν είναι κάτι πολυ ξεχωριστο, όποτε αυτό που θέλω να πω στο τέλος δεν είναι αντίο αλλά... ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ πλατάνια μου».

Last modified onΤρίτη, 01 Σεπτέμβριος 2020 18:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep