Πλήγμα με Σούλη στον Πλατανιά

Σοκ στον Πλατανιά, με τον Βασίλη Σούλη, ο οποίος ράγισε τον αγκώνα του στην προπόνηση του Σαββάτου (23/2) και θα μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα!

Αυτό, αρχικά σημαίνει ότιο τερματοφύλακας του Πλατανιά θα χάσει το σημερινό (24/2) παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Τη θέση του κάτω από τα δοκάρια θα πάρει ένας εκ των Πενταράκη ή Ανωμεριανάκη. Ούτως ή άλλως η αποστολή θα ξεκαθαρίσει λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, όπως συμβαίνει πάντα.

Η αρχική ενημέρωση του Πλατανιά ανέφερε: «Τέλος δεν έχει η ατυχία για την ομάδα μας. Στη σημερινή τελευταία προπόνηση ενόψει του αυριανού αγώνα, τραυματίστηκε στο χέρι ο Βασίλης Σούλης, ο οποίος μετέβη στο νοσοκομείο για τις περαιτέρω εξετάσεις. Από 'κει και πέρα, η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής, ολοκληρώθηκε με προπόνηση μικρής διάρκειας όπου δόθηκε έμφαση στην τακτική και στις στατικές φάσεις.

Εκτός έμειναν ο Κραγιόπουλος που έχει διάστρεμμα, καθώς και ο Ουές. Ο Εϊσντεν ακολούθησε χωρίς πρόβλημα το μισό μέρος του προγράμματος και στη συνέχεια συνέχισε ατομικά. Όλοι οι διαθέσιμοι παίκτες θα συγκεντρωθούν αύριο το μεσημέρι στο Μάλεμε και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί από τον κ. Γιάννη Τάτση η αποστολή».

Ο Σούλης έκανε εξετάσεις στο νοσοκομείο των Χανίων και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ράγισμα, που προήλθε από μια δυνατή σύγκρουση που είχε με τον Κόρτσταμ στην τελευταία προπόνηση πριν το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Last modified onΔευτέρα, 24 Φεβρουάριος 2020 11:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep