Γιατί αποδοκιμάστηκε ο Αποστολόπουλος

Οι οπαδοί του Πλατανιά δεν... ξέχασαν τον Αλέξανδρο Αποστολόπουλο, τον οποίο αποδοκίμασαν έντονα στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η κόντρα κρατάει από το 2017, όταν εν αγνοία της διοίκησης του Πλατανιά, ο 28χρονος πλέον αμυντικός είχε αποφασίσει να κάνει ένορκη καταγγελία για τον αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Μια υπόθεση που είχε φέρει στο προσκήνιο ο ΠΑΟΚ, που ισχυριζόταν ότι ο Ολυμπιακός έπρεπε να μηδενιστεί για επίθεση οπαδών στα αποδυτήρια σε βάρος ποδοσφαιριστών της ομάδας των Χανίων, κάτι που ποτέ δεν αποδείχθηκε.

Η κίνηση αυτή του ποδοσφαιριστή να ενεργήσει αυτοβούλως, είχε ραγίσει το γυαλί ανάμεσα στις δύο πλευρές, με αποτέλεσμα να... εξαφανιστεί ο ποδοσφαιριστής! Οι Κρητικοί υποστήριζαν πως δεν έχουν καταφέρει να τον βρουν, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι στην τελευταία επικοινωνία που είχαν μαζί του, τους είχε ενημερώσει πως ταλαιπωρείται από ίωση, παρότι δεν είχε εξεταστεί από τον γιατρό της ομάδας. Μετά απ' όλα αυτά και βλέποντας έναν παίκτη -τον οποίο υπολόγιζαν- να τους γυρίζει την πλάτη πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, τον θεώρησαν ξένο σώμα και δεν του ανανέωσαν το συμβόλαιο, που έληγε το καλοκαίρι του 2017.

Εκείνος συμφώνησε με τον ΠΑΣ Γιάννινα και το 2018 επέστρεψε ως αντίπαλος στα Χανιά. Σε ματς για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, οι Γιαννιώτες είχαν επικρατήσει 0-3 (και τα τρία γκολ στο β' ημίχρονο), με τον Αποστολόπουλο να πανηγυρίζει έντονα τα γκολ, κάτι που εξόργισε τους φίλους του Πλατανιά, που τον αποδοκίμασαν έντονα.

Το ίδιο συνέβη και στο παιχνίδι της Δευτέρας (24/2) για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2. Εν αντιθέσει με τους πρώην ποδοσφαιριστές του Πλατανιά, Παντελάκης, Λέο και Ξύδας που επέστρεψαν στα Χανιά ως αντίπαλοι, ο Αποστολόπουλος γινόταν αποδέκτης έντονων αποδοκιμασιών όταν ερχόταν σε επαφή με τη μπάλα, αφού οι οπαδοί της ομάδας δεν του συγχώρεσαν ποτέ ότι την εγκατέλειψε το 2017 πριν καν τελειώσει το πρωτάθλημα.

Last modified onΤρίτη, 25 Φεβρουάριος 2020 10:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep