Σοκ με Λεωνιδόπουλο

23χρονος αμυντικός χαφ του Πλατανιά, Νάσος Λεωνιδόπουλος, υπέστη ρήξη χιαστού.

Τα νέα μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Νάσος Λεωνιδόπουλος ήταν δυσάρεστα. Ο 23χρονος αμυντικός χαφ υπέστη ρήξη χιαστού στο δεξί γόνατο και πλέον καλείται να ξεκινήσει -από αύριο κιόλας- τη χρονοβόρα διαδικασία αποκατάστασης.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση του Πλατανιά έχει ως εξής: «Δυστυχώς οι αρχικοί φόβοι για τον Νάσο Λεωνιδόπουλο επιβεβαιώθηκαν με τον χειρότερο τρόπο. Όπως έδειξαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε, έχει υποστεί ρήξη χιαστού στο δεξί γόνατο και πλέον καλείται να ξεκινήσει -από αύριο κιόλας- τη χρονοβόρα διαδικασία αποκατάστασης. Η οικογένεια του Πλατανιά Χανίων, εύχεται στον Νάσο καλή ανάρρωση και να επιστρέψει στα γήπεδα ακόμα πιο δυνατός».

Από εκεί και πέρα, η ομάδα των Χανίων ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Αστέρα, με προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο των Αρκάδων. Ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιάννης Τάτσης δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ρουσσάκη, που αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από τον αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα.

Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί με την επιστροφή της αποστολής στα Χανιά. Ο αγώνας στην Αρκαδία είναι προγραμματισμένος την Κυριακή (4/12, 15.00). Στο πρώτο ματς ο Αστέρας είχε επικρατήσει 0-1.

Last modified onΤετάρτη, 04 Δεκέμβριος 2019 09:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep