Άγγιξε το θαύμα ο Πλατανιάς

Ο Πλατανιάς άγγιξε το θαύμα πρόκρισης, παρά την ήττα του στο πρώτο παιχνίδι (0-1), έστειλε το ματς στην παράταση, όπου σημειώθηκαν 4 γκολ (!) και ο Αστέρας με τη νίκη του 3-2, πήρε την πρόκριση στους "16" του Κυπέλλου.

Ο Πλατανιάς προηγήθηκε νωρίς στο σκορ, καθώς μόλις στο 14ο λεπτό ο Λουκίνας με εκτέλεση πέναλτι έκανε το 0-1, ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα, όπου ο Αστέρας είχε επικρατήσει 1-0 στα Χανιά.

Μάλιστα, οι Κρητικοί πίεσαν ακόμα περισσότερο ψάχνοντας ένα δεύτερο γκολ, με τον τερματοφύλακά του, Μιχαήλ, να έχει στο ενεργητικό του σημαντικές αποκρούσεις.

Στο 27' ο Αστέρας απείλησε, αλλά ο Μάντζαρης απομάκρυνε προβολή του Μπέλοκ, κρατώντας το 0-1 υπέρ της ομάδας του.

Στο 32' , λίγο έλειψε να γίνει το 0-2 για τον Πλατανιά, καθώς ένα σουτ που επιχείρησε ο Καραγκούνης πέρασε λίγο άουτ.

Οι δύο ομάδες πήγαν με το 0-1 στα αποδυτήρια και στην επανάληψη ανέβηκε αισθητά ο ρυθμός του αγώνα. Ο Αστέρας είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να πάρει την πρόκριση στο 90λεπτο, αλλά στο 72' ο Μαρτίνεθ απέτυχε να βρει δίχτυα με προβολή, ενώ στο 75' ο Σουάρες είχε κεφαλιά στο δοκάρι.

Τελικά, το ματς οδηγήθηκε στην παράταση, όπου έγινε "ροντέο". Στο 91' ο Ιγκλέσιας, εκμεταλλεύθηκε λάθος του Μάντζαρη και ισοφάρισε σε 1-1, σκορ πρόκρισης για τον Αστέρα.

Στο 102' ο Πλατανιάς "πάγωσε" για 2η φορά την Τρίπολη, με τον Μιγκέλ να παίρνει την κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Σκορ πρόκρισης για τον Πλατανιά.

Στο 112', η πρόκριση άλλαξε και πάλι... πόδια. Ο Αστέρας κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Πουρζιτίδη και ο Ιγκλέσιας, με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, έκανε το 2-2, που έδωσε στην ομάδα του το εισιτήριο για τους "16" του Κυπέλλου.

Στο 116' αποβλήθηκε ο Καραγκούνης (Πλατανιάς) και το κερασάκι στην τούρτα πρόκρισης των Αρκάδων, έβαλε στο 120' ο Λουίς Φερνάντεθ, ο οποίος με σουτ εκτός περιοχής, διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μπόρχα Xιμένεθ): Μιχαήλ, Παναγιώτου (46' Κώτσιρας), Άνχελ Μαρτίνεθ, Σουάρεθ, Πασαλίδης, Αντζουλάς (46' Καπίγια), Μουνάφο (103' Μπόρχα Φερνάντεθ), Ιγκλέσιας, Μπελόκ, Χαουρέγκι, Κρέσπι (46' Λουίς Φερνάντεθ).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Τάτσης): Μαντζάρης, Ρεβυθόπουλος, Πουρζιτίδης, Τσαμούρης, Καραγκούνης, Κωστίκος (61' Νίλι), Παπουτσογιαννόπουλος (86' Μπιανκόνι), Ουές, Λεϊρία (108' Παπαδόπουλος), Σμυρλάκης (81' Μποσέτι), Λουκίνας.

Last modified onΤετάρτη, 04 Δεκέμβριος 2019 17:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep