«Επίθεση» για τα πέναλτι

Ο Γιάννης Τάτσης κράτησε την ψυχραιμία του στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης Σπάρτης - Πλατανιά 0-0. Ο Γιάννης Τάτσης κράτησε την ψυχραιμία του στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης Σπάρτης - Πλατανιά 0-0.

Ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιάννης Τάτσης στη συνέντευξη Τύπου είχε έντονο διάλογο με δημοσιογράφο για τα δύο πέναλτι που δεν δόθηκαν στη Σπάρτη.

 Άναψαν τα αίματα στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης της Σπάρτης με τον Πλατανιά, όταν ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Γιάννης Τάτσης, δέχθηκε ερωτήσεις σε έντονο ύφος, αλλά κράτησε την ψυχραιμία του και χαμηλούς τόνους. Ο διάλογος με τον δημοσιογράφο στην συνέντευξη Τύπου: 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Από την τηλεόραση φάνηκε πως ήταν και τα δύο πέναλτι. Πιστεύετε πως ο Πλατανιάς αξίζει αυτό το αποτέλεσμα με την κακή εμφάνιση που έκανε;».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑΤΣΗΣ: «Εσείς πιστεύετε πως η Σπάρτη είναι πολύ κακή ομάδα και το λέτε αυτό; Η Σπάρτη δεν είναι ομάδα; Γιατί μου λέτε έτσι;».

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Σας λέω ευθέως ότι η διαιτησία αυτή δεν πρέπει να σφυρίξει ξανά ποτέ».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑΤΣΗΣ: «Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Είναι ξεχωριστές οι ερωτήσεις αυτές οι δύο. Στην πρώτη ερώτηση για τα πέναλτι απάντησα προηγουμένως πως δεν σχολιάζω αποφάσεις. Αλλά στη δεύτερη όπως μου το λέτε είναι σαν να λέτε πως η Σπάρτη είναι πάρα πολύ κακή ομάδα».

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Η Σπάρτη δεν είναι κακή ομάδα και θα σας πω γιατί. Επειδή εσείς αν λέτε πως έχετε παράπονα από την διαιτησία, η Σπάρτη έχει δεχθεί τέσσερα γκολ από πέναλτι που δεν ήταν τα τρία και δύο πέναλτι που δεν πήρε σήμερα».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑΤΣΗΣ: «Δεν συμβαδίζουν αυτά που μου λέτε με αυτά που ρωτάτε».

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Θα μου πείτε για την φιλοξενία της Σπάρτης, επειδή κάτι είπατε για τον αγωνιστικό χώρο;».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑΤΣΗΣ: «Είπα ότι είχαμε να διαχειριστούμε πολλά δικά μας θέματα με κάρτες, τραυματισμούς και δεν ξέραμε σε τι κατάσταση θα ήταν ο αγωνιστικός χώρος στο παιχνίδι λόγω των τελευταίων βροχοπτώσεων και ειδικά της χθεσινής ημέρας. Αυτό είπα! Το γήπεδο ήταν σε καλή κατάσταση με βάση τις βροχές που έπεσαν, αλλά χωρίς να σημαίνει πως αυτό ήταν και καλό».

Η αρχική τοποθέτηση του προπονητή του Πλατανιά στην συνέντευξη Τύπου:  

«Ήταν το δεύτερο διαδοχικό εκτός έδρας παιχνίδι για εμάς μετά από αυτό του Βόλου. Σε αυτό το παιχνίδι έπρεπε να διαχειριστούμε την ήττα από τον Βόλο μετά από ένα πρόγραμμα Γολγοθά που έχουμε βγάλει μέχρι στιγμής, αλλά και να καλύψουμε τις απώλειες από τις κίτρινες και κόκκινες κάρτες, όπως και μια σειρά από τραυματισμούς που βγήκαν μέσα στην εβδομάδα.

Μέσα σε όλα αυτά τα προβλήματα ήταν και ο αντίπαλος που είχε μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς σε ένα γήπεδο που δεν γνωρίζαμε σε τι κατάσταση θα ήταν μετά τις βροχές της χθεσινής ημέρας. Το παιχνίδι πήγε στην δύναμη και μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια που βγάλαμε στον αγωνιστικό χώρο. Περιμέναμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί το παιχνίδι, ώστε να δούμε πώς μπορούμε να το διαχειριστούμε μέχρι και την τελευταία στιγμή».  

Η Σπάρτη διαμαρτύρεται για δύο πέναλτι που δεν έδωσε ο διαιτητής. Ποια είναι η άποψή σας;

«Δεν μπορώ να έχω άποψη επειδή δεν μπορώ να δω από εκεί που βρίσκομαι, αλλά και δεν έχω μιλήσει μέχρι τώρα ποτέ για την διαιτησία. Σαν προπονητής δεν έχω μιλήσει ούτε στις νίκες μας. Στην Καλαμαριά παίζαμε για 55 λεπτά με δέκα παίκτες και δεν μίλησε ούτε τότε. Την προηγούμενη αγωνιστική είχαμε πάλι αποβολή ποδοσφαιριστή μας και πάλι δεν μίλησα.

Δεν μπορώ να παίρνω και θέση και το έκανα και όταν δημοσιογράφος με ρώτησε αν η μπάλα πέρασε την γραμμή σε γκολ που θα μετρούσε υπέρ μας και πάλι δεν μίλησα και είπα πως ήμουν μακριά και δεν μπορώ να είμαι σίγουρος και θα το δω το βράδυ στην τηλεόραση».

Last modified onΚυριακή, 16 Δεκέμβριος 2018 18:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep