Λαβωμένος για την αντίδραση

Ελλιπής ο Πλατανιάς στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σπάρτη.

Διπλός είναι ο στόχος του Πλατανιά στο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (16/12, 15:00 ΕΡΤ3) απέναντι στη Σπάρτη. Αφενός οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να δείξουν ότι διαχειρίστηκαν σωστά την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα, αυτή με 3-1 από τον Βόλο και αφετέρου να καλύψουν τα κενά των πολλών απουσιών στην πρωτεύουσα της Λακωνίας.

Ο τεχνικός, Γιάννης Τάτσης είναι υποχρεωμένος να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Και αυτό γιατί πλην των τιμωρημένων και πρώτων του σκόρερ (7 από τα 9 γκολ), Μπιανκόνι, Νίλι δεν υπολογίζει και στους τραυματίες Στέλιο Ποζατζίδη, Μάικιτς, Σαάντο και Ρουσσάκη.

Το επιπλέον κίνητρο της ομάδας των Χανίων είναι να περάσει εκ νέου την Κέρκυρα στη βαθμολογία, αλλά και να αυξήσει τη διαφορά της από τον Εργοτέλη μετά τις απώλειες που είχαν το Σάββατο (15/12) οι Φαίακες και η ομάδα του Ηρακλείου.

Η αποστολή: Σικαλιάς, Βασιλειάδης, Γκοτ, Τσαμούρης, Καραγκούνης, Κόρτσταμ, Πουρζιτίδης, Ουές, Τσακμάκης, Μποσέτι, Παπανικολάου, Κωστίκος, Λάζιτς, Σμυρλάκης, Λάμτσε, Παπουτσογιαννόπουλος, Σινγκ, Χ. Ποζατζίδης, Αμαραντίδης.

Last modified onΣάββατο, 15 Δεκέμβριος 2018 21:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep