Ενεργοποίηση από Πετρόπουλο

Το Διαιτητικό Δικαστήριο ενεργοποίησε ποινή αφαίρεσης βαθμών για οφειλές του Πλατανιά στον Αντώνη Πετρόπουλο.

Το FL News σας ενημέρωσε την προηγούμενη εβδομάδα για την εκδίκαση του αιτήματος ενεργοποίησης ποινών κατά του Πλατανιά από τον Αντώνη Πετρόπουλο. Το Διαιτητικό Δικαστήριο, λοιπόν, εξέδωσε απόφαση και υποχρεώνει την ομάδα των Χανίων να τον εξοφλήσει εντός τριών εργάσιμων ημερών, διαφορετικά θα αφαιρεθούν τρεις βαθμοί.

Σε ό,τι αφορά στο αίτημα του Ελίνι Δημούτσο, το Διαιτητικό αποφάσισε να επανέλθει προς περαιτέρω συζήτηση επί της ουσίας με κλήση του ποδοσφαιριστή. Αναλυτικά:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο κατά την τελευταία του συνεδρίαση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Π.Α.Ε. Α.Ο. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ» την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 106/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου, όπως αυτή διορθώθηκε με την υπ’ αριθμ. 122/04.12.2018 όμοια απόφασή του, ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, Αντωνίου ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ του Λουκά, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 409/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από της επομένης ημέρας της κοινοποιήσεως της παρούσας αποφάσεως.

Αναβάλλει την έκδοση της οριστικής του αποφάσεως, ώστε, όταν η υπόθεση καταστεί ώριμη με την ενδεχόμενη παραβίαση εκ μέρους της καθής των όρων της υπ’ αριθμ. 107/2018 αποφάσεως του Δ.Δ.Π./Ε.Π.Ο., όπως αυτή διορθώθηκε με την υπ’ αριθμ. 123/04.12.2018 νεότερη απόφασή του, να επανέλθει προς περαιτέρω συζήτηση επί της ουσίας με κλήση του αιτούντος επαγγελματία ποδοσφαιριστή, Ελίν ΔΗΜΟΥΤΣΟΥ του Αναστάση, χωρίς την προκαταβολή νέου παραβόλου και εξόδων λειτουργίας».

Last modified onΤρίτη, 18 Δεκέμβριος 2018 16:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep