Δόσεις και ο Καρυπίδης

Ο Πλατανιάς θα πρέπει να εξοφλήσει τον Χρήστο Καρυπίδη σε τέσσερις δόσεις των 7.698 ευρώ.

Το ποσό των 30.795 ευρώ καλείται να πληρώσει ο Πλατανιάς στον Χρήστο Καρυπίδη. Το Διαιτητικό Δικαστήριο ανακοίνωσε ότι η ομάδα των Χανίων θα πρέπει να εξοφλήσει τον πρώην αμυντικό των «ερυθρόλευκων» σε τέσσερις δόσεις των 7.698 ευρώ, αρχής γενομένης εντός 10 ημερών. Αναλυτικά:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο κατά την τελευταία του συνεδρίαση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Ορίζει όπως, η επιδικασθείσα στον επαγγελματία ποδοσφαιριστή Χρήστο Καρυπίδη του Αρχιμήδη δυνάμει της υπ’ αριθμ. 524/2018 αποφάσεως της Π.Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο. χρηματική απαίτηση ποσού τριάντα χιλιάδων τετρακοσίων ενενήντα πέντε (30.495) Ευρώ πλέον των νομίμων τόκων από τότε που κάθε επιμέρους κονδύλιο κατέστη απαιτητό κατά τους ορισμούς της προαναφερομένης αποφάσεως, καταβληθεί – εξοφληθεί από την υπόχρεη καθ’ ής ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ σε τέσσερις (4) ισόποσες μηνιαίες δόσεις ποσού 7.698,75 Ευρώ εκάστη, πλέον των νομίμων τόκων, της πρώτης δόσης δε καταβλητέας εντός δέκα (10) ημερών από την έκδοση και γνωστοποίηση σε αυτήν της παρούσας αποφάσεως, κάθε μίας δε εκ των επομένων τριών μέχρι την αντίστοιχη ημέρα εκάστου επόμενου μήνα.

Επιβάλλει, για την περίπτωση μη τήρησης της παραπάνω ρύθμισης την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από το πρωτάθλημα που μετέχει η καθ’ ής, ως έμμεσου εξαναγκασμού για την εξόφληση της οφειλής της, για το σύνολο του ποσού των 30.795,00 Ευρώ, και των νομίμων τόκων, σύμφωνα με το διατακτικό της υπ’ αριθμ. 542/2018 αποφάσεως της Π.Ε.Ε.Ο.Δ».

Last modified onΠέμπτη, 06 Δεκέμβριος 2018 15:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep