Μπιανκόνι, το… κανόνι

Ο Μιγκέλ Μπιανκόνι δίνει λύσεις στην επίθεση του Πλατανιά.

Πολύ καλή εκκίνηση έχει κάνει ο Πλατανιάς στη Football League, βλέποντας τον στόχο του για άμεση επιστροφή στα σαλόνια της Super League να είναι εφικτός. Βασικό στέλεχος στην έως τώρα πορεία των «ερυθρόλευκων» αποτελεί ο Μιγκέλ Μπιανκόνι.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχει πετύχει τα 4 από τα 8 φετινά γκολ του Πλατανιά στο πρωτάθλημα, με τον Γιάννη Τάτση να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Ο 26χρονος φορ έχει υπογράψει δύο νίκες και μια «χρυσή» ισοπαλία με τα τέρματά του και αποδεικνύεται σε παίκτη-κλειδί για τη φετινή πορεία των Χανιωτών.

Με δικό του γκολ ο Πλατανιάς απέδρασε τη 2η αγωνιστική από την Άρτα, στην επικράτηση με 1-0 επί του Καραϊσκάκη. Στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη στην 6η αγωνιστική, η ομάδα του βρέθηκε να χάνει 2-0, αλλά με δύο δικά του γκολ, πήρε τελικά την ισοπαλία 2-2, σε μια δύσκολη έδρα. Γκολ ο Μπιανκόνι πέτυχε και στη νίκη με 2-0 επί των Τρικάλων.

Ο υψηλόσωμος φορ αποτελεί τον παίκτη που ο Πλατανιάς μπορεί να βασιστεί στην επίθεση, προκειμένου να διατηρήσει το αήττητο στο πρωτάθλημα, αλλά και τη θέση του στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep