«Μόνο εύκολο δεν ήταν»

Ο Γιάννης Τάτσης στάθηκε στην υπερπροσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του την εβδομάδα που πέρασε. Ο Γιάννης Τάτσης στάθηκε στην υπερπροσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του την εβδομάδα που πέρασε.

Ο Γιάννης Τάτσης χαρακτήρισε δύσκολη τη νίκη επί των Τρικάλων με 2-0, αφού έπρεπε να πείσει τους ποδοσφαιριστές του να μην χαλαρώσουν.  

Στην δυσκολία του να κρατήσει σε εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές του Πλατανιά στάθηκε ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Τάτσης, στην συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη με 2-0 απέναντι στα Τρίκαλα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:  

«Σήμερα ήταν ένα παιχνίδι που δεν ήταν εύκολο όπως πίστευε αρκετός κόσμος λόγω της βαθμολογικής απόστασης που υπήρχε.  Όταν απέναντι είναι μια ομάδα που έχει ανάγκη τους βαθμούς μόνο εύκολο δεν είναι. Από την αρχή της εβδομάδας προσπάθησα να μεταδώσω στους ποδοσφαιριστές μου πως αυτό το παιχνίδι δεν μπορεί να είναι εύκολο και αυτό αποδείχθηκε στα πρώτα 20 λεπτά από τα οποία δεν μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι αφού δεν πατούσαμε καλά στο γήπεδο.  

Μετά από αυτό το διάστημα κυριαρχήσαμε, κάναμε δύο γκολ και θα μπορούσαμε να κάνουμε κι άλλα. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλή εικόνα με εξαίρεση τα πρώτα 20 λεπτά και θα μπορούσαμε να είχαμε σημειώσει κι άλλο τέρμα. Στο δεύτερο μετά το 2-0 είχαμε προϋποθέσεις και για άλλα, όμως μάλλον χαλαρώσαμε και θα πρέπει να δω το βίντεο για να έχω μια καλύτερη εικόνα για το τι συνέβη.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί έβγαλαν ένα δύσκολο πρόγραμμα με τρία συνεχόμενα παιχνίδια και ένα από αυτά ήταν σε συνθήκες που χάναμε 2-0 και το γυρίσαμε στο τέλος, το οποίο απαιτεί προσπάθεια, τρέξιμο. Συγχαρητήρια στα παιδιά και τώρα βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι».

Last modified onΚυριακή, 02 Δεκέμβριος 2018 01:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep