Συντάχθηκε με Δόξα Δράμας

Ο Πλατανιάς Χανίων ανακοίνωσε ότι ενημερώθηκε για τη συνάντηση με τον Γιώργο Βασιλειάδη πριν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (10/10).

Από το απόγευμα της Τετάρτης (10/10) είχε γίνει γνωστό μέσω του ρεπορτάζ ότι το ραντεβού της Football League με τον υφυπουργό αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη μετατέθηκε για την Πέμπτη (11/10). Ωστόσο, μετά τη Δόξα Δράμας και ο Πλατανιάς Χανίων ανέφερε ότι η επίσημη ενημέρωση της λίγκας προς την ΠΑΕ έγινε λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Κατά συνέπεια ο Μανώλης Μαθιουλάκης δεν θα είναι παρών. Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ενημερώνει ότι με επιστολή που απέστειλε στη Football League, έκανε γνωστό στο προεδρείο της Λίγκας, ότι δεν θα εκπροσωπηθεί στην αποψινή συνάντηση με τον υφυπουργό αθλητισμού, κ.Γιώργο Βασιλειάδη, εξαιτίας ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, του προέδρου, κ.Μανώλη Μαθιουλάκη.

Για τη συγκεκριμένη συνάντηση άλλωστε, ενημερωθήκαμε τηλεφωνικά από την Λίγκα, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, κάτι που καθιστά την ούτως ή άλλως δύσκολη μετακίνηση από τα Χανιά στην Αθήνα, σχεδόν αδύνατη.

Ελπίζουμε ότι την επόμενη φορά, θα ειδοποιηθούμε από τους αρμόδιους φορείς, σε χρονικό διάστημα τέτοιο, ώστε να μπορέσουμε και εμείς να δώσουμε το παρών σε συναντήσεις που καθορίζουν το μέλλον των ομάδων, αλλά και της κατηγορίας γενικότερα».

Last modified onΠέμπτη, 11 Οκτώβριος 2018 18:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep