Απών ο Μπύρος

Ο Γιάννης Μπύρος δεν θα δώσει το «παρών» στη συνάντηση της Football League με τον υφυπουργό αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη.

Συνάντηση με τον υφυπουργό αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη θα έχουν ιδιοκτήτες ομάδων της Football League την Πέμπτη (11/10). Σε αυτή, πάντως, απών θα είναι ο χρηματοδότης της Δόξας Δράμας, Γιάννης Μπύρος. Στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ δεν παρέλειψε να δείξει την ενόχλησή της για το γεγονός ότι έλαβε γνώση λίγο πριν τα μεσάνυχτα... Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας δεν θα παραβρεθεί στη σημερινή συνάντηση μελών της football league με τον υφυπουργό αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη. Η έλευση του προέδρου Γιάννη Μπύρου στην Αθήνα είναι αδύνατη, λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Μια μετακίνηση είναι πάρα πολύ δύσκολο να οργανωθεί μέσα σε λίγες ώρες, αφού η σχετική ενημέρωση έγινε λίγο πριν τα μεσάνυχτα, για ένα ραντεβού που είχε οριστεί το απόγευμα της επόμενης ημέρας. Ευελπιστούμε η σημερινή συνάντηση να είναι άκρως παραγωγική, προς το συμφέρον όλων των ομάδων του συνεταιρισμού και η απουσία μας να περάσει απαρατήρητη».

Last modified onΠέμπτη, 11 Οκτώβριος 2018 14:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep