«Απαξιωμένο το ποδόσφαιρο στα Χανιά»

Ο Μανώλης Μαθιουλάκης έκανε δηλώσεις στην «Νέα Τηλεόραση» για τον φετινό Πλατανιά, τα λάθη της τελευταίας σεζόν και την απαξίωση.

Την αυτοκριτική του για την περσινή σεζόν έκανε ο Μανώλης Μαθιουλάκης μετά τον αγιασμό του Πλατανιά, ενώ σε δηλώσεις του στη «Νέα Τηλεόραση» μίλησε και για τις βαθύτερες προοπτικές της σεζόν που αρχίζει. Αναλυτικά:

Μετά από μια δύσκολη περίοδο ο Πλατανιάς ξεκινά και σήμερα έκανε αγιασμό. Πρόεδρε είστε ικανοποιημένος που επιτέλους ξεκινάμε;

«Κάνουμε ακόμη μια προσπάθεια, η οποία ουσιαστικά ξεκίνησε από το μηδέν και σε μια άλλη κατηγορία. Τα έξι τελευταία χρόνια η ομάδα έκανε έναν κύκλο και θα δούμε πού θα καταλήξει αυτός. Ελπίζω πως οι επιλογές μας για τους στόχους που έχουμε είναι αρκετά καλές. Έκανα για μια ακόμη φορά ό,τι μπορούσα αφού άλλαξαν τα πάντα στην ομάδα. Δεν είναι μόνο οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές, αλλά υπήρχαν αλλαγές και σε υπαλλήλους στην ΠΑΕ, στα γραφεία, στα γήπεδα. Σαφώς και προβληματίστηκα πάρα πολύ για το αν άξιζε τον κόπο να συνεχίσουμε».

Παράπονα υπάρχουν;

«Υπάρχουν πάρα πολλά παράπονα, αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος ούτε να τα απαριθμήσουμε, ούτε να τα εκθέτουμε και ξέρουμε πάντα πως σε ένα σύνολο η κεφαλή της πάντα φταίει για όλα. Δεν αποσύρω τις ευθύνες τις δικές μου, σαφώς και υπάρχουν. Η τελευταία χρονιά ήταν πολύ φορτισμένη για εμένα και για κάποιους άλλους λόγους τελείως ιδιωτικούς και επαγγελματικούς. Ό,τι έγινε σε αυτή τη χρονιά και όχι μόνο σε αυτή, επειδή δεν παρουσιάζεται το πρόβλημα επωάζεται και βγαίνει αργότερα.

Δηλαδή η προτελευταία χρονιά στην Super League που εννοείται πως η ομάδα ήταν στα καλύτερά της, υπήρχαν προβλήματα που φάνηκαν στην επόμενη σεζόν. Ελπίζω πως με τα νέα παιδιά που ήρθαν, τα οποία είναι σε μικρές ηλικίες και με μεγάλα συμβόλαια για να μην θέλουμε κάθε χρόνο δέκα με δεκαπέντε παίκτες. Και έτσι ξεκινάμε από την αρχή και ο χρόνος θα δείξει κατά πόσο οι επιλογές μας ήταν σωστές για αυτό το καινούργιο που θέλουμε να χτίσουμε».

Μπορεί ο Πλατανιάς να βγει πιο δυνατός από αυτή την διαδικασία;

«Αλίμονό μας αν δεν ήταν πιο δυνατός ο Πλατανιάς από την ομάδα που υπήρξε την περσινή περίοδο. Τότε δεν υπήρχε κανένας λόγος να κάνει καμία προσπάθεια. Τότε έγιναν πάρα πολλά λάθη, πάρα πολλές κακές επιλογές που συμβαίνουν σε όλες τις ομάδες κατά καιρούς. Το μόνο που θέλω να πω είναι πως θα κάνω μια προσπάθεια ακόμη. Θα ήθελα πάρα πολύ να είχα κάποιους συμπαραστάτες σε αυτή την προσπάθεια. Το ποδόσφαιρο, όμως, στον νομό μας, στην πόλη μας είναι πάρα πολύ απαξιωμένο χωρίς να ξέρω τον λόγο.

Ο κόσμος δεν έχει κανένα ενδιαφέρον, κανένα ερέθισμα. Στο φιλικό που δώσαμε με τον ΟΦΗ και έτυχε να πάω στο γήπεδο... Ο κόσμος και ο παλμός που υπήρχε σε μια ομάδα που έχει ήδη παίξει στο πρωτάθλημα, που δεν έχει ξεκινήσει καλά μου θύμισε μόνο τα ματς που έχει δώσει ο Πλατανιάς με τους μεγάλους στο γήπεδό του. Δυστυχώς αλλιώς είναι στο Ηράκλειο και αλλιώς στα Χανιά».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

Last modified onΠέμπτη, 13 Σεπτέμβριος 2018 19:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep