«Είμαστε όλοι έτοιμοι»

Το σχόλιο του Πάουλο Κάμπος για τη νίκη (3-1) του Πλατανιά Χανίων απέναντι στην Παλαιόχωρα και για το προσεχές παιχνίδι Κυπέλλου.

Σημαντική για την ψυχολογία των νεαρών ήταν η νίκη (3-1) του Πλατανιά Χανίων απέναντι στην Παλαιόχωρα όπως δήλωσε ο Πάουλο Κάμπος. Ο Βραζιλιάνος προπονητής ευχήθηκε παράλληλα να πάρει η ομάδα του την πρόκριση στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου και ανέφερε:

«Το παιχνίδι ήταν σημαντικό για μας, γιατί παίξαμε απέναντι σε μια καλή ομάδα Γ’ Εθνικής, με ποιότητα και καλούς παίκτες. Είδατε κιόλας ότι στο πρώτο ημίχρονο ήταν λίγο δύσκολα για μας. Μετά όμως, στο δεύτερο ημίχρονο, παίξαμε καλύτερα, ισοφαρίζοντας αρχικά σε 1-1. Στο ημίχρονο είπα στους παίκτες μου ότι πρέπει να σκοράρουμε πρώτοι γκολ και αν το καταφέρουμε, θα μπορέσουμε μετά να πετύχουμε ένα δεύτερο και ένα τρίτο γκολ όπως και κάναμε.

Σημαντικό για μας ήταν ότι ο τερματοφύλακάς μας απέκρουσε το πέναλτι διότι αυτό μας βοήθησε ώστε να βγούμε μετά μπροστά και να αλλάξουμε το αποτέλεσμα σε 3-1. Το αποτέλεσμα είναι σημαντικό για τους νεαρούς παίκτες που έπαιξαν, αλλά και γενικότερα για την ομάδα. Ξεκινάμε, πλέον τα επίσημα παιχνίδια… Δώσαμε πέντε φιλικά, όπου έπαιξαν όλοι οι παίκτες, όσοι είναι στο ρόστερ και τώρα πάμε να παίξουμε το πρώτο παιχνίδι της σεζόν στην Ξάνθη απέναντι στον Άρη Αβάτου.

Φυσικά και σεβόμαστε τον αντίπαλο. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί παίζουν στην έδρα τους, αλλά είμαστε όλοι έτοιμοι κι ελπίζω να επιστρέψουμε στα Χανιά με ένα καλό αποτέλεσμα μαζί με την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου».

Last modified onΤετάρτη, 12 Σεπτέμβριος 2018 22:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep