Πληρωμές και δείπνο

Πηγή φωτ.: sportdrama.gr Πηγή φωτ.: sportdrama.gr

Στο ΒΑΚ θα προπονηθεί το απόγευμα του Σαββάτου (08/09) ο Πλατανιάς. Ευχαριστήριο σε ΟΦΗ.

Τον δρόμο της επιστροφής θα πάρει την Παρασκευή (07/09) η αποστολή του Πλατανιά, η οποία ολοκληρώνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας στα Τρία Πέντε Πηγάδια. Μάλιστα, το βράδυ της Τετάρτης (05/09) ο τεχνικός διευθυντής, Βασίλης Αμανατίδης παρέθεσε δείπνο στα μέλη των «ερυθρόλευκων», ώστε να τους ευχαριστήσει για τον επαγγελματισμό και τη διάθεση κατά τη διάρκεια της παραμονής στη Νάουσα. Η ΠΑΕ, επίσης, ενημέρωσε ότι την Τετάρτη (05/09) έγιναν πληρωμές που αφορούν σε μισθούς και δόσεις.

Σε ό,τι αφορά στην επιστροφή, ο Πλατανιάς θα διανυκτερεύσει στο Ηράκλειο, καθώς την Κυριακή (09/09, 18:30) αντιμετωπίζει στο Γεντί Κουλέ τον ΟΦΗ. Η ομάδα του Ηρακλείου παραχώρησε τις εγκαταστάσεις της για προπόνηση και οι Χανιώτες την ευχαρίστησαν: «Η ΠΑΕ Πλατανιάς ευχαριστεί τη διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ, καθώς έπειτα από επικοινωνία του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ, Βασίλη Αμανατίδη, με τον γενικό αρχηγό του ΟΦΗ, Κώστα Ζερβάκη, η ομάδα του Ηρακλείου, μας παραχωρεί το «Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο», προκειμένου ο Πλατανιάς να προπονηθεί το Σάββατο (8/9/18) το απόγευμα».

Εκτός πλάνων του Πάουλο Κάμπος για το φιλικό παιχνίδι θα βρίσκεται ο Λάζιτς που ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο.

Last modified onΠέμπτη, 06 Σεπτέμβριος 2018 13:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep