Η μοίρα του στο Κύπελλο

Ο Πάουλο Κάμπος βλέπει την μοίρα του στις κληρώσεις του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Πάουλο Κάμπος βλέπει την μοίρα του στις κληρώσεις του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Πάουλο Κάμπος ετοιμάζεται με τον Πλατανιά για την αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδος που έχει πάντα μια ιδιαίτερη σημασία για εκείνον και ένα τρελό στατιστικό.

Οι αναμετρήσεις του Κυπέλλου Ελλάδος δείχνουν να έχουν σημαδέψει την προπονητική καριέρα του Πάουλο Κάμπος στην Ελλάδα με μια ιδιαίτερη στατιστική ακολουθία που πιθανότατα δεν την έχει συνδυάσει ούτε ο ίδιος στο μυαλό του.

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης τον Ιανουάριο του 2007, όταν η ομάδα της Αρκαδίας αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Αυτός ήταν ο πρώτος σταθμός της καριέρας του και στο τέλος πανηγύρισε την άνοδο στην Super League. Το 2007-08 ήταν η παρθενική του συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδος, όπου ο Αστέρας Τρίπολης αντιμετώπισε τον Ατρόμητο.

Η ομάδα του Περιστερίου ήταν ο επόμενος σταθμός της καριέρας του στην χώρα μας. Με τον Ατρόμητο στο Κύπελλο Ελλάδος βρήκε μπροστά του τον Άρη που έμελλε να είναι η ομάδα για την οποία επέστρεψε στην Ελλάδα το 2015. Με τους «κίτρινους» στο Κύπελλο η κληρωτίδα τον έφερε αντιμέτωπο με τον Πανσερραϊκό, ομάδα στην οποία δούλεψε μετά το πέρασμά του από τη Θεσσαλονίκη. Με την ομάδα των Σερρών δεν είχε, βέβαια, αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος για να δει... τον επόμενο σταθμό. 

Τώρα περιμένει με αγωνία τους φετινούς αντιπάλους του Πλατανιά για να «διαβάσει» ανάμεσά τους την επόμενη πόλη που συγκεντρώνει πιθανότητες να την γνωρίσει ως προπονητής. 

Last modified onΠέμπτη, 06 Σεπτέμβριος 2018 00:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep