Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Επίθεση στον Τζανή»

Ο Τζανής (δεξιά στη φωτ.) Ο Τζανής (δεξιά στη φωτ.)

Επεισοδιακό από κάθε άποψη ήταν το παιχνίδι της Πάτρας ανάμεσα στην Παναχαϊκή και στον Πλατανιά. Κάτι το σκορ, κάτι η διαιτησία, τα νεύρα ήταν τεντωμένα...

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Χανιώτικα Νέα», στην ανάπαυλα της αναμέτρησης ο Αλέξανδρος Τσεμπερίδης της Παναχαϊκής, ο οποίος δεν αγωνιζόταν λόγω τραυματισμού, έβρισε τους παίκτες του Πλατανιά τη στιγμή που κατευθύνονταν προς τα αποδυτήρια. Ο Μηνάς Τζανής του Πλατανιά τού ζήτησε εξηγήσεις, στη μέση μπήκαν κι άλλοι, με αποτέλεσμα ο Ηρακλειώτης αμυντικός να δεχτεί μερικές 'ψιλές'. Πάντως η ΠΑΕ Πλατανιάς δεν έκανε καμιά καταγγελία.

 

Από εκεί και πέρα, στη Ρόδο βρίσκεται ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιάννης Χατζηνικολάου, προκειμένου να ανανεώσει το δίπλωμα uefa pro που κατέχει. Ο Έλληνας τεχνικός θα επιστρέψει το Σάββατο (16/6) στην Αθήνα, όπου διαμένει η αποστολή του Πλατανιά στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τον αγώνα της προσεχής Δευτέρας με την Καλλονή. Το πρόγραμμα της Παρασκευής (15/6), ως εκ τούτου, έκανε ο βοηθός του Χατζηνικολάου, Σάκης Παντελίδης.

 

Να σημειωθεί ότι απών για το παιχνίδι με τους Καλλονιάτες θα είναι ο Αντώνης Μανουσάκης, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα με την Παναχαϊκή. Αντιβίωση παίρνει και ο Γκαστόν Γκονζάλες, ο οποίος και αυτός τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Πάτρας, αν και εκτιμάται ότι θα προλάβει. Αντίθετα θα επιστρέψει ο Παληγεώργος από τιμωρία.

Last modified onΠαρασκευή, 15 Ιούνιος 2012 17:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep