Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Άνοιξε η όρεξη του Πλατανιά

Δεν είναι είδηση να αναφέρουμε ότι το κλίμα που επικρατεί στον Πλατανιά μετά τη σπουδαία επικράτηση επί της Παναχαϊκής είναι άριστο.

Η ομάδα της Κρήτης φιγουράρει στην πρώτη θέση του μίνι πρωταθλήματος μετά την πρώτη αγωνιστική και άπαντες είναι χαρούμενοι, αλλά και προσγειωμένοι. Βλέπουν πλέον ότι έχουν τις δυνατότητες κατάκτησης της ανόδου, αν και γνωρίζουν ότι υπάρχει ακόμα δρόμος. Η αποστολή των Χανιωτών έφυγε χθες από την Πάτρα και μετέβη στην Αθήνα, και πιο συγκεκριμένα στη Γλυφάδα όπου και διαμένει σε ξενοδοχείο. Εκεί θα συνεχίσει τις προπονήσεις μέχρι την προσεχή Κυριακή (17/6), οπότε και θα αναχωρήσει για τη Μυτιλήνη, όπου τη Δευτέρα (18/6) θα τεθεί αντιμέτωπη με την Καλλονή στη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ. Αναφορικά με τη διαιτησία του αγώνα με την Παναχαϊκή για την οποία οι Αχαιοί στάζουν... φαρμάκι, ναι μεν στον Πλατανιά υποστηρίζουν ότι ίσως σε κάποιες φάσεις ήταν ευνοημένοι, ωστόσο παραδέχονται ότι δεν ήταν τα «σφυρίγματα» του Αμπάρκιολη που τους βοήθησαν να νικήσουν. Από εκεί και πέρα, μένει να γίνει γνωστή η κατάσταση της υγείας του Γκονζάλες, ο οποίος χτύπησε στις καθυστερήσεις του αγώνα.

 

Με δηλώσεις του, στο μεταξύ, στην εφημερίδα «Χανιώτικα Νέα», ο Στέφανος Μαρτσάκης υποστήριξε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε και πήραμε μία πολύ μεγάλη νίκη. Νομίζω ότι η εμφάνισή μας στο πρώτο ημίχρονο ήταν πάρα πολύ καλή αλλά και γενικώς σε όλο τον αγώνα. Παρότι δεχτήκαμε το γκολ στα πρώτα λεπτά, ανεβάσαμε την απόδοσή μας, γυρίσαμε το παιχνίδι αλλά και μετά το δεύτερο γκολ της Παναχαϊκής, και πάλι η ομάδα αντέδρασε και συνέχισε να προσπαθεί. Σίγουρα είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι γι' αυτή την εμφάνιση αλλά και για το αποτέλεσμα, όμως ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Μπροστά μας έχουμε πέντε τελικούς. Πρέπει να συνεχίσουμε με ανάλογες εμφανίσεις και στα υπόλοιπα παιχνίδια και στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται... Τα φαβορί φαίνονται μέσα στο γήπεδο».

Last modified onΠέμπτη, 14 Ιούνιος 2012 18:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep