«Να τη χαίρεστε...»

Νέα αναβολή εξασφάλισε η Παναχαϊκή στην Επιτροπή Εφέσεων.

Μετά την ήττα (1-0) από τη Λαμία στη συνέντευξη Τύπου ο μόνος εκπρόσωπος της Παναχαϊκής που μίλησε ήταν ο πρόεδρος, Ποτής Τσιριμπής. Επανέλαβε ότι οι Αχαιοί δίνουν διαρκώς χρήματα για παλιές προσφυγές και σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Χωρίς αυτό να αφορά τον Κώστα (σ.σ. Σωτηρόπουλο), τις ομάδες τις πληρώνουν οι πρόεδροι και όχι αυτοί που κάνουν μεταγραφές και αλλάζουν φανέλες. Ωραίο το οπαδιλίκι, αλλά να τελειώσει κάποια στιγμή. Η Παναχαϊκή που έχει ξοδέψει τόσα λεφτά φέτος, το πρωί πλήρωσε 6.000 ευρώ σε Στεργίδη και Χατζή για να μην της αφαιρεθούν τρεις βαθμοί. Κατάντια δεν είναι για την Παναχαϊκή, η οποία πάει κόντρα σε όλους και σε όλα.

Εγώ και αυτοί οι 51 που είναι στην εξέδρα είμαστε εδώ και πληρώνουμε για την ομάδα. Αν την αγαπούν να έρθουν στο γήπεδο και να βοηθήσουν. Σας ξαναλέω, θα μπορούσαμε να έχουμε παρατήσει την ομάδα τον Δεκέμβριο και να είχαν γραφτεί οι οφειλές στο χιόνι, όμως δεν το κάναμε,. Τέτοια Β΄ εθνική δεν την θέλω, να κερδίζουν ομάδες στα χαρτιά. Εμείς δεν είμαστε τέτοια ομάδα. Την Παναχαϊκή το καλοκαίρι ήρθαμε να την σώσουμε από μια κατάσταση, δεν την καταντήσαμε εμείς έτσι. Να την χαίρεστε τέτοια Β΄ Εθνική».

Σύμφωνα με πληροφορίες του flnews, την Τετάρτη (11/05) η Παναχαϊκή πέτυχε νέα αναβολή στην Επιτροπή Εφέσεων σε ό,τι αφορά στο αίτημα για επιστροφή των 12 βαθμών. Επόμενη δικάσιμος ορίστηκε στις 18 Μαΐου.

ΠΑΤΡΑ: Προκόπης Κόγκος

Last modified onΔευτέρα, 27 Μάρτιος 2017 14:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep