«Αίμα και άμμος»

Ο Ηλίας Φυντάνης δήλωσε ότι οι ποδοσφαιριστές του είναι ορκισμένοι να... πεθάνουν στο γήπεδο και να νικήσουν τη Λαμία.

Ως παιχνίδι της χρονιάς χαρακτηρίζουν στην Παναχαϊκή το εξ αναβολής της 26ης αγωνιστικής με τη Λαμία που θα γίνει την Τετάρτη (11/05, 16:00) στη Ναύπακτο. Οι «κοκκινόμαυροι» των πολλών προβλημάτων γνωρίζουν ότι μόνο με το τρίποντο θα διατηρήσουν ελπίδες σωτηρίας και ο τεχνικός, Ηλίας Φυντάνης δήλωσε στο flnews ότι οι παίκτες του ορκίστηκαν να... πεθάνουν στο γήπεδο και να φτάσουν στην επικράτηση.

«Το παιχνίδι αυτό για εμάς είναι όλοι η ζωή μας», τόνισε ο Φυντάνης και σημείωσε: «Οι ποδοσφαιριστές που έχουν απομείνει και τραβούν όλη την ταλαιπωρία για να σώσουν την ομάδα έχουν ορκιστεί ότι θα πεθάνουν μέσα στο γήπεδο για να βγουν νικητές. Το ματς θα είναι αίμα και άμμος. Για εμάς είναι όλο το πρωτάθλημα. Καλούμε τον κόσμο να μετακομίσει στη Ναύπακτο και να αποτελέσει τον 12ο παίκτη στην προσπάθεια που κάνουμε για την παραμονή. Τους χρειαζόμαστε όλους στο πλευρό μας».

Στα αγωνιστικά, ο Φώτης Παπανικολάου προπονήθηκε την Τρίτη (10/05) και εκτός απροόπτου θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα. Έτσι, στον πάγκο θα υπάρχει ο Βορύλλας, ο Πέδρο που θα χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή αν και τραυματίας και ένας εκ των Μητρόπουλου, Σαμπατάκου. Εκτός πλάνων παραμένουν οι τραυματίες Ι. Λαμπρόπουλος, Ρόκας.

Οι διαθέσιμοι για το ματς: Στρέζος, Βορύλλας, Χαρτσιάς, Ρουμπάτος, Ασίγκμπα, Χούσα, Πινδώνης, Μητρόπουλος, Μουκίδης, Σαμπατάκος, Τρίγκας, Πέδρο, Γ. Λαμπρόπουλος, Παπανικολάου.

Last modified onΠαρασκευή, 13 Μάιος 2016 15:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep