«Μας προκαλεί εμετό»

Επίθεση του Ποτή Τσιριμπή σε Σιατραβάνη, διαιτησία.

Η Παναχαϊκή γνώρισε ήττα που είναι πολύ πιθανό να αποδειχθεί καταδικαστική αναφορικά με την προσπάθειά της για παραμονή στη Football League. Η Λαμία τη νίκησε 1-0 στη Ναύπακτο και ο πρόεδρος των Αχαιών, Ποτής Τσιριμπής, εκτόξευσε αιχμές προς τον πρώην παίκτη της ομάδας του και νυν της Λαμίας, Σάββα Σιατραβάνη.

Η δήλωσή του στο flnews: «Ο Σιατραβάνης έφυγε από την Παναχαϊκή, ήταν πληρωμένος μέχρι και στο τελευταίο ευρώ και κορόιδεψε τον πρόεδρο της Παναχαϊκής, υποστηρίζοντας ότι θα πήγαινε να παίξει στην Α' Εθνική (Πανθρακικός). Σήμερα έπαιξε με τη Λαμία. Αυτό το ποδόσφαιρο που θέλετε εσείς στη Β' Εθνική, εμάς μας προκαλεί εμετό. Όσο για τους διαιτητές, εμείς είμαστε μια ομάδα που παίζει με 12 παίκτες και όταν δεν μπορούν να μας κερδίσουν, μας βγάζουν κόκκινη για να μείνουμε με δέκα.

Χαλάλι σας η Β' Εθνική, εμείς δεν ξενερώνουμε ποτέ. Έχουμε μεγάλη φανέλα. Όσο για ποιούς αποθεώνουν τις αποστολές όταν γυρνούν... 20 - 25 χιλιάρικα ευρώ. Φιλιά, αγάπη και θα μας βρείτε μπροστά σας».

Last modified onΤετάρτη, 11 Μάιος 2016 23:31

3 comments

  • παναχας
    παναχας Πέμπτη, 12 Μάιος 2016 12:03 Comment Link

    ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΧΩΡΑΦΙ ΤΗ Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΛΟΓΙΣΟΥ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ (ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ, ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ) ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ "football λιγδ". ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ... ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΕΣΥ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΦΑΝΕΛΑΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΟΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ 'ΛΕΓΕΣ (ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥ)

    Υ. Γ. ΜΕ ΧΑΡΑ ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΙΠΑ...

  • max3
    max3 Τετάρτη, 11 Μάιος 2016 23:19 Comment Link

    Αν σου ειχε μεινει εστω και λιγη αξιοπρεπεια το μονο που θα σου προκαλουσε εμετο ειναι ο καθρεφτης σου, που πηρες μια ομαδα δευτερη στη περσινη περιοδο πισω απο την αεκ και σε λιγοτερο απο 100 μερες τη διελυσες και την οδηγεις στη γ εθνικη και σου φταιει ο σπανος και ο σιατραβανης, σε οποιαδηποτε αλλη ομαδα του πλανητη να ησουν θα σε ειχανε πεταξει εξω ο κοσμος με τις κλωτσιες με τα καταγκιοζιλικια σου, αλλα εδω βρηκες να κανεις γιατι απαξιωσες τοσο πολυ την ομαδα-συμβολο της πολης και απεμεινες μονος σου μαζι με τους γνωστα υποκειμενα που κουβαλας μαζι σου, ο μονος που κερδισε απο αυτο το καταστροφικο ταξιδι ησουν ΜΟΝΟ ΕΣΥ που ηρθες με λεωφορειο και θα φυγεις με τζιπ....τουλαχιστον θα φυγεις, το μονο καλο που θα κανεις ειναι να ξεχασεις αυτα που εχεις στυο μυαλο σου για του χρονου στη γ εθνικη και να πας στο.....καλο.
    Η ομαδα-συμβολο σωθηκε πεφτωντας στη γ εθνικη απο κατι απιθανους τυπους σαν εσενα και τους γυρω σου, ο κοσμος της πολης θα βοηθησει την ομαδα, οταν δει οτι ξεμπλεξε απο εσας, ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ.
    Υ.Σ. καλα ξεμπερδεμετα "κυριε" πιοτη
    παρακαλω προς δημοσιευση, επιτελους!!

  • ΦΙΛΑΘΛΟΣ FOOTBALL LEAGUE
    ΦΙΛΑΘΛΟΣ FOOTBALL LEAGUE Τετάρτη, 11 Μάιος 2016 22:40 Comment Link

    ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΟΦΑ ΛΕΕΙ "ΚΥΡΙΕ" ΤΣΙΡΙΜΠΗ "ΟΣΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΔΕΝ ΦΘΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ, ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ". ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΣ FOOTBALL LEAGUE, ΕΝΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ. ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ, ΠΩΣ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΕΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΑΤΕ ΑΥΤΟ "ΚΥΡΙΕ" ΤΣΙΡΙΜΠΗ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΑ ΧΩΡΙΑ.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep