Στους 16 με «διπλό» ο ΠΑΣ Γιάννινα

Η ομάδα της Ηπείρου νίκησε 2-1 τη Βέροια στην Ημαθία και πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Ήταν το φαβορί και το απέδειξε και στην πράξη. Ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά το 1-0 στην έδρα του, επικράτησε και εκτός έδρας της Βέροιας, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη άνοιξε το σκορ στο 37', όταν ο Παμλίδης έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό των γηπεδούχων και αφού ξεγέλασε τον Τσιμόπουλο, κατέληξε στα δίχτυα (0-1).

Πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, στο 41', η Βασίλισσα του Βορρά έφτασε στην ισοφάριση και έδωσε άλλο... χρώμα στο ματς. Ο Μεληκιώτης με ωραίο πλασαριστό σουτ μέσα από την περιοχή και από αριστερά, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γιαννίκογλου γράφοντας το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν εκατέρωθεν ευκαιρίες και στις καθυστερήσεις ο ΠΑΣ «καθάρισε» το παιχνίδι και την πρόκριση. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι στο 93', ο Πήλιος το εκτέλεσε εύστοχα και με το 1-2 «σφραγίστηκε» το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού.

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΒΕΡΟΙΑ (Κώστας Γεωργιάδης): Τσιμόπουλος, Ζούρκος Αλ., Στάμου (23' λ. τρ. Μουρατίδης), Μανιώτης, Μουχάλης, Μπλέτσας, Ταϊρης, Μεληκιώτης (53' Πέντα), Χαντζάρας (73' Πασάς), Σκαθαρούδης, Σιμόνι.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Γιαννίκογλου, Οικονομόπουλος, Πήλιος, Σκόνδρας, Ζιούλης, Λιάσος, Π. Γκαρσία (70' Σιόντης), Νάουμετς (77' Ράντοβατς), Λέο, Ξύδας (88' Λώλης), Παμλίδης.

Last modified onΤετάρτη, 04 Δεκέμβριος 2019 21:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep