«Δεν πάει Νότιγχαμ ο Κάιπερς»

Η δήλωση του μάνατζερ του Ούγκο Κάιπερς για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του πελάτη του.

Έντονη ήταν η φημολογία των τελευταίων ημερών ότι ο Ούγκο Κάιπερς θα μετακομίσει στη Νότιγχαμ Φόρεστ μέσω… Ολυμπιακού. Ο 22χρονος επιθετικός έχει συμβόλαιο ως το προσεχές καλοκαίρι με τον Εργοτέλη, ωστόσο απέχει από τα αγωνιστικά του καθήκοντα, επειδή διαφώνησε με τη διοίκηση για το ενδεχόμενο να πάει στην ΑΕΚ.

Ο εκπρόσωπος του Βέλγου στράικερ Κίλιαν Βαντερσάντε, μίλησε στην ιστοσελίδα voetbalnieuws.be για τα τελευταία μεταγραφικά σενάρια που εμπλέκουν τον πελάτη του, αλλά και τις προθέσεις του για το μέλλον.

«Ο Ούγκο δεν έχει υπογράψει στη Νότιγχαμ Φόρεστ και από την 1η Ιανουαρίου έχει δικαίωμα να διαπραγματευτεί με άλλες ομάδες, καθώς το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι, οπότε μπορεί να υπογράψει για τη νέα αγωνιστική περίοδο», ανέφερε αρχικά.

Για το ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή ο Κάιπερς τον Ιανουάριο, ο Βαντερσάντε σημείωσε: «Αν μπορέσουμε να συμφωνήσουμε με τον Εργοτέλη για μια μεταγραφή σε ομάδα που θέλει ο παίκτης, τότε θα το κοιτάξουμε. Αλλιώς, θα μείνει ως το καλοκαίρι χωρίς ομάδα».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep