Η κοπή πίτας του Εργοτέλη (photos)

Η ΠΑΕ Εργοτέλης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στην αίθουσα τύπου του Παγκρητίου.

[googlead][/googlead]

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε την Κυριακή (20/1) η ΠΑΕ Εργοτέλης στην αίθουσα τύπου του Παγκρητίου σταδίου. Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ: «Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο, η επαγγελματική ομάδα, η Κ19 αλλά και άνθρωποι του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη έδωσαν το “παρών” ανταλλάσσοντας ευχές για μία δημιουργική και πετυχημένη χρονιά.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Εργοτέλης Γιώργος Τουτζάρης και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Γιώργος Στειακάκης έκοψαν από κοινού την βασιλόπιτα, ευχόμενοι υγεία και εκπλήρωση των στόχων όλης της κιτρινόμαυρης οικογένειας. Νικητές στην μάχη … του φλουριού o τερματοφύλακας της Κ19 Σταυρακάκης Αλέξανδρος καθώς επίσης και οι φροντιστές της επαγγελματικής ομάδας Εμίλ Γκοσποντινοφ και Παναγιώτης Γραμματικάκης».

ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
Ο Εργοτέλης ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον επαναληπτικό στο Κύπελλο με τον ΟΦΗ, την Πέμπτη (24.01, 17:15). Η ομάδα του Ηρακλείου εξέδωσε το εξής δελτίο Τύπου: «Σήμερα (20.01) οι παίκτες μας συγκεντρώθηκαν στο βοηθητικό του Παγκρητίου Σταδιού και σήκωσαν μανίκια ενόψει της αναμέτρησης με τον συντοπίτη.

Όσοι αγωνίστηκαν στον χθεσινό αγώνα απέναντι στην ομάδα των Σπάτων ακολούθησαν αποθεραπείας ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει δύναμη, ταχυδύναμη και αγωνιστικά παιχνίδια. Ραντεβού για νέα προπόνηση έχει δοθεί για αύριο Δευτέρα (21.01) στις 10:30».

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΤΕΛΗ:

Last modified onΚυριακή, 20 Ιανουάριος 2019 19:48

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep